E. Ράντου: Της έγινε πρόταση για τη νέα σειρά του Α. Ρήγα;

11:07 13/9/2011 - Πηγή: TVNea
- Εχετε πρόταση να επιστρέψετε στην τηλεόραση και να συνεργαστείτε με τον Αλέξανδρο Ρήγα;

«Ναι, αλλά δεν είναι πιθανό. Εχω πολλή δουλειά στο θέατρο. Θα πρέπει να αλλάξει ο προγραμματισμός του καναλιού, να πάει αργότερα, για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε». - Στο θέατρο; «Δουλεύω φουλ, και μάλιστα πάνω σε ένα έργο στο οποίο έχω αναμειχθεί και σε επίπεδο συγγραφής. Αφορά μια ιστορία του φόβου με έντονο κοινωνικό σχόλιο, το οποίο είναι ότι για εμάς τους Ελληνες ο εχθρός είμαστε εμείς οι ίδιοι, δεν χρειαζόμαστε εχθρούς».

-
Θα δεχόσασταν να γίνετε παρουσιάστρια ή κριτής στην τηλεόραση;

«Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν. Μου...
φαίνεται αδιανόητο ότι θα κάτσω σε μια καρέκλα και θα πω κάτι σε κάποιο παιδί, είτε είναι ψώνιο είτε είναι ταλέντο. Δεν έχω παίξει αυτό το παιχνίδι που λέγεται εξουσία. Δεν τα ΄χω καλά με αυτό». - Αυτό που ζούμε θα τερματίσει κάπου; «Είναι τέλος εποχής. Και χρειάζεται ψυχραιμία να το διαχειριστείς. Είναι παγκόσμιο και νομίζω ότι θα εκπλαγούμε όλοι».

- Είναι δικαιολογημένα τα κανάλια τα οποία στην παρούσα φάση επενδύουν στο φτηνό και χαμηλής ποιότητας πρόγραμμα;

«Τα κανάλια επενδύουν σε εύκολο, γρήγορο και δοκιμασμένο προϊόν. Δανείζονται από βιβλιοθήκες προγραμμάτων. Αυτό σημαίνει λιγότερη φαντασία και διάθεση για πειραματισμό. Αυτό είναι το φτηνό. Εγινε στην Τουρκία, το δανείζομαι και το προβάλλω. Φυσικό είναι αυτά τα προϊόντα να είναι φασόν. Αρχίζει ένα αλισβερίσι, το οποίο σε πάει και πιο κάτω, γιατί και από τη συγκεκριμένη βιβλιοθήκη προσπαθείς να πάρεις το φθηνότερο δυνατό».

BHMA
Keywords
Τυχαία Θέματα