Eurovision 2015: ποιες χώρες "βιάστηκαν" να δηλώσουν συμμετοχή από τώρα;

17:31 14/5/2014 - Πηγή: TVNea
Τι κι αν ο 59ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision έχει περάσει εδώ και λίγες ημέρες στην ιστορία... τι κι αν οι 37 εκπρόσωποι των αντίστοιχων χωρών έχουν γυρίσει πια στις πατρίδες τους και έχουν μπει ξανά στην καθημερινότητά τους... τι κι αν το παλιό ναυπηγείο που φιλοξένησε τον διαγωνισμό ετοιμάζεται για κατεδάφιση. Το παρασκήνιο της Eurovision δεν σταματά ποτέ και δεν είναι τυχαίο, που τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες έσπευσαν από τώρα να εξασφαλίσουν μια θέση
στη διοργάνωση του 2015!

Αυστρία, Σουηδία, Φινλανδία και Ιρλανδία έχουν κάνει ήδη, όπως διαβάζουμε στα blogs γύρω από τη Eurovision, την δική τους... κράτηση για την επόμενη χρονιά, δείχνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον τους για τον διαγωνισμό. Παράλληλα, χώρες όπως το Σαν Μαρίνο, η Σλοβενία και το Μαυροβούνιο σκέφτονται να μην αφήσουν τη διοργάνωση, μετά και την επιτυχημένη φετινή πρόκρισή τους στον Τελικό, ενώ για τη δική τους επιστροφή ετοιμάζονται μάλλον η Σερβία, η Τουρκία και η Κύπρος.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα, που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, και προέβλεπαν αποχώρηση της Ελλάδας από τον επόμενο διαγωνισμό εξ αιτίας των σοβαρών παραπόνων που εγείρονται προς τη σειρά εμφάνισης και τις κριτικές επιτροπές, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΝΕΡΙΤ, κυρία Αρετή Καλεσάκη. Τα παράπονα μεν υπάρχουν, όμως είναι διαπραγματεύσιμα.

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης [Facebook: Giannis Karakasidis]
Keywords
Τυχαία Θέματα