Everyday Girls: Μας δείχνουν το λόγο που το μάθημα της φυσικής μπορεί να είναι ελκυστικό!!!

09:15 26/1/2013 - Πηγή: TVNea
MTV EVERYDAY GIRLSΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30

H Μυρτώ Κάζη και η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, δείχνουν το λόγο που το μάθημα της φυσικής μπορεί να είναι ελκυστικό!!Μετά το… διάβασμα, μουσική από τον Consoul Trainin, έναν από τους πιο διάσημους djs της πόλης.Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη συναντά το μοντέλο Βασίλη Οικονόμου. Ο Βασίλης είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα μοντέλα της γενιάς του ενώ ταυτόχρονα εργάζεται ως καθηγητής φυσικής! Οι
δύο τους μιλούν για τις δυσκολίες του σχολείου, τα διαγωνίσματα και τους απαράβατους νόμους της φυσικής. Στο διάλειμμα των γυρισμάτων, ο καθηγητής φυσικής, διδάσκει στη Μαριάνθη και μπιλιάρδο, το σπορ όπου οι νόμοι της φυσικής μπορεί και να ανατραπούν!
H Mυρτώ Κάζη από την άλλη συναντά τον Consoul Trainin, έναν από τους διασημότερους djs της πόλης. Μιλούν για μουσική, για την αλλαγή του «Athens by night», για το αν σήμερα ο κόσμος συνεχίζει να χορεύει αλλά και το πώς έχει διαμορφωθεί πλέον η διασκέδαση. Από το dj booth μεταφέρονται στο στούντιο ηχογράφησης και μιλούν για διασκευές διάσημων κομματιών καθώς και το νέο trend της παραγωγής μουσικής.
Keywords
Αναζητήσεις
every day girls vasilis oikonomou
Τυχαία Θέματα