Fatmagul:Η σκηνή που προκάλεσε σάλο στην Τουρκική κοινωνία

18:45 5/2/2013 - Πηγή: TVNea
Στις 11 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα στο Mega, η νέα τουρκική σειρά που τιτλοφορείται "Fatmagul". Ένας βιασμός προκαλεί αντιδράσεις, όχι μόνο στο σίριαλ αλλά και στην πραγματική ζωή της Τουρκίας...
Το σενάριο βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία. Μια κοπέλα που ζει στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Μουσταφά, που είναι ψαράς.
Η κοπέλα, όμως θα πέσει θύμα βιασμού από τέσσερις άνδρες. Ο ένας από τους βιαστές θα δεχθεί
να την παντρευτεί. Η οικογένειά της και η οικογένεια του βιαστή θα μετακομίσουν στην Κωνσταντινούπολη για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Ο Μουσταφά, όμως, δεν ξεχνά τι έκανε εκείνος ο άνθρωπος στη γυναίκα, που σε λίγο καιρό θα γινόταν σύζυγός του και τους ακολουθεί στην Πόλη για να εκδικηθεί. Μπορεί το θύμα να ερωτευτεί τον θύτη;
Είναι ένα μελόδραμα, απ΄αυτά που οι Τούρκοι παραγωγοί εξάγουν. Αυτό, όμως, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ήταν η σκηνή του βιασμού. Ηθοποιοί αλλά και κοινό εξέφρασαν την αντίθεσή τους, όταν η επίμαχη σκηνή προβλήθηκε στην Τουρκία. Ήταν τόσο ρεαλιστική η σκηνή, που θεωρήθηκε ότι δεν έπρεπε να προβληθεί.
Η αλήθεια είναι ότι για μια τουρκική σειρά, αυτό είναι ιδιαίτερα τολμηρό και προχωρημένο. Και μάλιστα αν σκεφτεί κανείς, ότι στην Τουρκία έκοψαν τον "Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή" για μια σκηνή στριπτίζ, είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος τα "παρατράγουδα" που υπήρξαν.
Όταν βέβαια η σκηνή προβλήθηκε, τα νούμερα χτύπησαν κόκκινα στην prime time της τουρκικής τηλεόρασης. Μετά ξεκίνησαν οι αντιδράσεις.

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
Τυχαία Θέματα