Google Videos: Κλείνει η υπηρεσία σε δέκα μέρες!

17:25 19/4/2011 - Πηγή: TVNea
Μία και το Google εδραίωσε, εμπλουτίζει και αναπτύσσει συνεχώς το Youtube, δεν υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης του Google Videos.
Η εταιρία στα τέλη του Μάιου το 2009 έκλεισε την στρόφιγγα των μεταμορφώσεων και στις 29 Απριλίου του 2011 βάζει ολοκληρωτική ταφόπλακα. Μέχρι τότε οι επισκέπτες θα μπορούν να βλέπουν, αλλά και να κατεβάσουν τα βίντεο που έχουν ανεβάσει
για να τα μετακομίσουν αλλού. Όσοι έχουν ανεβάσει βίντεο παίρνουν παράταση για τις διαδικασίες μέχρι και τις 13/5. Υπηρεσία για αυτόματη μεταφορά στο Youtube δεν υπάρχει.
Το Google είχε ξεκινήσει την υπηρεσία βίντεο και σκόπευε ...να την εμπλουτίσει, προσπαθώντας να δημιουργήσει έναν καλό ανταγωνιστή απέναντι στο ιδιαίτερα δημοφιλές Youtube. Το 2006 η εταιρία εξαγόρασε το Youtube και έτσι τα σχέδια για το Google Videos σταμάτησαν.

Η απόφαση της εταιρίας Google και το κλείσιμο του Google Video έχει προκαλέσει αντιδράσεις, δεδομένου ότι η υπηρεσία φιλοξενεί εκατομμύρια βίντεο, η μεταμόρφωση των οποίων κόστισε χρόνο και υπομονή. Με διάφορες Petitions ζητούν από την εταιρία να παρέχει έστω ένα αυτόματο σύστημα μεταφοράς των βίντεο στο… Youtube, γεγονός που απαρνείται η εταιρία κατηγορηματικά, λόγω… κόστους.
Αν έχεις βίντεο στο Google έχεις λίγες μέρες μέχρι να μεταφέρεις το υλικό στο Youtube, διαφορετικά μπορείς να υπογράψεις την Online-Petition που ζητά να μπλοκαριστεί η διαδικασία.http://www.gopetition.com/petitions/save-the-google-video-content.html
Keywords
Τυχαία Θέματα