Grande....νίκη για το MEGA:Απόλυτη δικαίωση για τον Στραβελάκη

22:36 20/11/2013 - Πηγή: TVNea
Βραζιλιάνικα μιλάνε από χθες στο MEGA και πανηγυρίζουν σε ρυθμούς σάμπα
Όλο το χαρτί πήρε χθες το MEGA με τη μετάδοση του αγώνα της Εθνικής στη Ρουμανία. Δεν φτάνει μόνο που η τηλεθέαση του ματς άγγιξε κορυφή και μάλιστα την υψηλότερη – όχι καμιάς οροσειράς μετρίου υψόμετρου, απ’ αυτές που ανεβαίνουν διάφορες εκπομπές και μετά στήνουν σημαιάκια- αλλά και η εκπομπή «Πάμε Μουντιάλ» που ακολούθησε του αγώνα ανέβηκε ιλιγγιωδώς. Με soundtrack της νίκης το τραγούδι του Σαββόπουλου «Εθνική Ελλάδος
γειά σου», τις αποκλειστικές εικόνες του MEGA από τους πανηγυρισμούς των παικτών στα παρασκήνια, τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και τα σχόλια για τον αγώνα από καλλιτέχνες όπως ο Σαββόπουλος και ο Ζουγανέλης η βραδιά κράτησε μπροστά από τις τηλεοράσεις παραπάνω από 3 εκατομμύρια κόσμο. Αναλυτικά : Το Α΄ ημίχρονο του αγώνα Ρουμανία-Ελλάδα παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 2.426.866 τηλεθεατές και σημείωσε μερίδιο 50,5%, ενώ αυξημένα ήταν τα ποσοστά στο κρίσιμο Β΄ ημίχρονο, όπου οι τηλεθεατές έφτασαν τους 3.030.889 και το μερίδιο εκτοξεύτηκε στο 60,8%.
Ιδιαίτερα υψηλά ήταν τα ποσοστά του αγώνα και στα επιμέρους κοινά. Αναλυτικά, όσον αφορά στο Α΄ ημίχρονο, στο νεανικό κοινό 15-44 σημείωσε μέσο όρο 54,2%, ενώ στο κοινό άντρες 15-24 σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό που αγγίζει το 74%.
Το Β’ ημίχρονο, στο νεανικό κοινό 15-44 έφτασε το 63,5% και το υψηλότερο ποσοστά στα επιμέρους κοινά σημειώθηκε στους άντρες 15-24, ποσοστό 85,3%.
Η εκπομπή «Πάμε Μουντιάλ» με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, που φιλοξένησε τις δηλώσεις και τα σχόλια του Διονύση Σαββόπουλου, αλλά και του Γιάννη Ζουγανέλη και του πρώην διεθνή άσου Κώστα Χαλκιά, σημείωσε μέσο όρο 31,5%, που μεταφράζεται σε 782.654 τηλεθεατές. Στο νεανικό κοινό 15-44 σημείωσε μέσο όρο 31,8% και στο κοινό άντρες 15-24 έφτασε το 50,3%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έστω και για ένα λεπτό την εκπομπή παρακολούθησαν 2.832.000 τηλεθεατές.
Στα highlights της ζωντανής εκπομπής η εμφάνιση του προπονητή της Εθνικής Φερνάντο Σάντος που έκανε πρώτη φορά μπροστά σε κάμερα δηλώσεις στα ελληνικά και στο τέλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Ο Σάντος στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ με τη Ρουμανία είχε υποσχεθεί στους παρουσιαστές της εκπομπής «Πάμε Μουντιάλ», Γιάννη Θειακό και Μένιο Σακελλαρόπουλο πως αν η Εθνική Ελλάδος πάρει την πρόκριση για το Μουντιάλ του 2014 θα μιλήσει ελληνικά. Στη διάρκεια της εκπομπής ο Γιάννης Ζουγανέλης εμπνεύστηκε από τον Σάντος και αυτοσχεδίασε σε ένα σκετς που μιμήθηκε τη φωνή του Σάντος και την προφορά του στα ελληνικά. Δεύτερη μεγάλη στιγμή της εκπομπής οι δηλώσεις με δάκρυα στα μάτια του αρχηγού της Εθνικής, Γιώργου Καραγκούνη ο οποίος αφιέρωσε την πρόκριση στο γιο του ο οποίος, όπως είπε, του ζήτησε να κερδίσουν και να πάνε Βραζιλία. Ο Καραγκούνης είχε αποφασίσει αν δεν κερδίζαμε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Τα σχέδια άλλαξαν και συνεχίζει.
Το βράδυ της Τρίτης η αθλητική βραδιά του MEGA κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κι αυτό αποτυπώθηκε στα νούμερα τηλεθέασης αλλά ‘’άναψε’’ και το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με τα social media. Το hashtag #pamemoundial έφτασε στα trends topics της βραδιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα