HΡΩ ΛΟΥΠΗ :«Διακοπές στα νησιά της άγονης γραμμής»!

14:36 9/8/2011 - Πηγή: TVNea
Τα νησιά της άγονης γραμμής είναι από τα πιο αγαπημένα, καθώς εκεί βρίσκεις την απόλυτη ηρεμία. Γέλιο, χορός, σόου και ένα "άγρυπνο κώμα" συνέθεταν το "παζλ" των καλοκαιρινών διακοπών της γνωστής ηθοποιού στην Αστυπάλαια.

Ποια η σημασία του καλοκαιριού για σένα;

Είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου το καλοκαίρι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι μαγιό και θάλασσα, τίποτα άλλο. Το όνειρό μου είναι να μπορέσω κάποια στιγμή να πάω τρεις μήνες σε ένα νησί και να ξεχαστώ εκεί. Δεν το έχω καταφέρει ακόμα.

Οπότε
δεν είναι από τις... χειρότερές σου εποχές.

Οχι! Γενικά, δεν πηγαίνω σε τουριστικά μέρη διακοπές. Μου αρέσει περισσότερο η ζέστη, παρά το κρύο. Τη ζέστη την μπορώ, το κρύο δεν μπορώ να υποφέρω.
Συνήθως ποια μέρη προτιμάς;

Κοιτάω να μην έχει πολύ κόσμο, να μην είναι δηλαδή Μύκονος και τέτοιου τύπου νησιά. Μου αρέσουν πιο πολύ της άγονης γραμμής. Επιλέγω Ελλάδα και να μην έχει πολύ κόσμο.

Πριν από πόσα χρόνια θυμάσαι ότι ήταν οι καλύτερες σου διακοπές;

Εχω ζήσει πολύ καλές καλοκαιρινές διακοπές. Μία χρονιά που είχαμε περάσει εξαιρετικά με την παρέα μου -δέκα άτομα ήμασταν- ήταν όταν είχαμε πάει στην Αστυπάλαια. Αυτό το νησί έχει δονήσεις θεωρώ. Είναι μαγικό νησί. Μας είχε πιάσει το "άγρυπνο κώμα". Ετσι το είχαμε ονομάσει, γιατί δεν κοιμόμασταν αν δεν πήγαινε δώδεκα το πρωί. Μετά κοιμόμασταν! Ηταν φοβερό!

Τι θυμάσαι από το "άγρυπνο κώμα" στην Αστυπάλαια;

Κάποια στιγμή είχαμε καταντήσει να χορεύουμε στην παραλία, χωρίς να ακούμε καθόλου μουσική. Εμείς, όμως, χορεύαμε...

Σου έχει τύχει κάποιο απρόοπτο, κατά τη διάρκεια των διακοπών σου;

Παραλίγο να χάναμε το καράβι, γιατί κάποιοι φεύγαμε πιο νωρίς λόγω υποχρεώσεων, και είχαν δημιουργήσει μία αλυσίδα. Τα αυτοκίνητα περιμένανε ουρά. Εγινε κανονικό σόου! Οι τουρίστες γελάγανε, όπως και όλο το πλοίο.

Πώς το αντιμετώπισες;

Γέλαγα πάρα πολύ! Ηταν τόσο επίμονοι οι φίλοι μας για να μείνουμε. Η παρέα είχε χωριστεί. Εγώ δεν μπορούσα να αντιδράσω, γιατί άλλοι με τράβαγαν από εδώ και άλλοι από εκεί.

Επειδή είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, ήθελες να... ανοίξει η γη να σε καταπιεί;

Γενικά, ξέρεις και οι φίλοι μου και γενικά ο τρόπος ζωής μου δεν προσβάλλει την αξιοπρέπειά μου.
Δεν έχει τύχει να κάνω κάτι που θα την προσβάλλει (σ.σ. την αξιοπρέπειά μου). Εγινε ένα αστείο, μία πλάκα, όλος ο κόσμος γέλαγε. Εμένα η δουλειά μου είναι να διασκεδάζω τον κόσμο, οπότε...



Τι αξίζει να επισκεφτεί κανείς στην Αστυπάλαια;

Αξίζει, γενικά, να επισκεφτείς την Αστυπάλαια και να συντονιστείς μαζί της. Υπάρχει περίπτωση να σε πετάξει έξω το κλίμα. Πρέπει να βρεις τον ρυθμό του νησιού.


Δηλαδή, σε βγάζει εκτός εαυτού, εκτός προγράμματος;

Μπορεί να αισθάνεσαι μουδιασμένος. Με την έννοια "τι είναι αυτό". Δεν είναι εύκολο νησί.
Δεν είναι Σαντορίνη που ξέρεις ότι θα πας σε πέντε μέρη και θα περάσεις τέλεια
Keywords
Τυχαία Θέματα