JOY:Είναι η εκπομπή που θέλω να βλέπω;

13:17 27/10/2015 - Πηγή: TVNea

Η Δούκισσα Νομικού και το προσωποκεντρικό JOY έκαναν πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο στον ΑΝΤ1.

Τα τελευταία χρόνια, από την εποχή του ''Life & Style'' στο Alter, η Δούκισσα Νομικού
ήταν ένα από τα πρόσωπα που μου άρεσαν και πάντα υποστήριζα. Ξεκίνησε στην εποχή που οι κίτρινες εκπομπές ήταν στο απόγειό τους.Διαφορετική από τις παρουσιάστρες των καιρών, ένα μοντέλο που μπήκε στην τηλεόραση. Στην αρχή δεν της δόθηκε ιδιαίτερη σημασία, πιστεύοντας πως είναι άλλη μία περίπτωση (πολύ) όμορφης 20χρονης που ήρθε να κάνει τηλεόραση για 2-3 σεζόν και μετά να εξαφανιστεί. Ή να λέει τον καιρό.

Δεν συνέβη στην περίπτωσή της. Προσπάθησε, εξελίχθηκε, δοκιμάστηκε σε διαφορετικούς ρόλους μέχρι που με την ανάθεση της παρουσίασης του ''Dancing With The Stars'' φάνηκε να ήρθε η καταξίωση.Ένας ρόλος που σημαδεύτηκε από τη Ζέτα Μακρυπούλια και η σύγκριση μεταξύ των γυναικών ήταν αναπόφευκτη στη συνείδηση του κοινού. Στην αρχή φάνηκε να «χάνει», όμως στην πορεία έβαλε τη δική της σφραγίδα, κερδίζοντας στα σημεία. Μοναδική μου αντίρρηση καθόλη τη διάρκεια των shows ήταν η προσπάθεια να τη «μεγαλώσουν» και να βγει πιο «παρουσιάστρια βραδινού show» ,με περιτυλίγματα που τη βάραιναν και την έβαζαν στην ίδια κλίκα με κάθε άλλη συνάδελφό της.Όχι, δεν μπορεί η Δούκισσα να γίνει Ζέτα και δεν χρειάζεται.Και αυτό το λέω για καλό. Στο φετινό concept, λοιπόν, βλέπω τη Δούκισσα ακριβώς όπως της ταιριάζει, και μου αρέσει.

Το ''Joy'' έγινε προσωποκεντρικό αποκτώντας περισσότερο ενδιαφέρον και παύοντας να είναι απλά μια εκπομπή οπτικοποιημένων σελίδων ενός ωραίου γυναικείου περιοδικού. Είναι κάτι παραπάνω πια. Είναι η εκπομπή που αναδεικνύει την κοριτσίστικη, θηλυκή αλλά και γεμάτη όρεξη για νέες γνώσεις προσωπικότητα της Δούκισσας Νομικού.Μικρές παραφωνίες υπάρχουν, φυσικά.Όπως αυτή της στήλης μιας ελληνίδας blogger -μάστιγα που ελπίζω σύντομα να πάψει να μας πλήττει! Αλλά ποιος νοιάζεται; Το JOY είναι προσωποκεντρικό και οι παραφωνίες η τέλεια ευκαιρία για να γεμίσω την κούπα μου με λίγο ακόμη ζεστό καφέ.

Πολυλογία stop!Η Δούκισσα Νομικού βρήκε την εκπομπή που αναδεικνύει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο concept την προσωπικότητά της κι εγώ βρήκα την εκπομπή που θα βλέπω κάθε Σαββατοκύριακο.

Πηγή:Yupiii/Τάσος Μαστρογιάννηςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα