K. Kαζάκος:"Πάντα μετράει η γνώμη του πατέρα μου"

10:51 24/10/2011 - Πηγή: TVNea
O γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμβουλή που του έδωσαν οι γονεις του, καθώς και για το αν θα του έκανε ποτέ κριτική ο πετέρας του!

- Οι γονείς σου σού έδωσαν κάποια συμβουλή για το θέατρο και για τη ζωή που να την έκανες τρόπο ζωής και να την εφάρμοσες;

Να ξυπνάω κάθε μέρα, να κοιτάζω στον καθρέφτη και να χαμογελάω με αυτό που βλέπω. Να είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου
και να μην κάνω πράγματα που θα με κάνουν να αισθάνομαι άσχημα μετά. Να μην κάνω εκπτώσεις σε θέματα ζωής, που βεβαίως το πλήρωσα επαγγελματικά. Δηλαδή, ποτέ δεν έκανα παρέες με ανθρώπους που θα με βοηθούσαν στη δουλειά μου. Εάν δεν τους γούσταρα, δεν θα τους έκανα παρέα ποτέ. Δεν ήμουν ποτέ σε παρεάκια συγγραφέων, σκηνοθετών και ηθοποιών που έκαναν παρέα και ταυτόχρονα και δουλειές. Αν δεν μου έκαναν, δεν θα τους έκανα παρέα για να εξασφαλίσω την επόμενη δουλειά μου. Δεν με ενδιέφεραν ποτέ οι δημόσιες σχέσεις, τα πιπεράτα θέματα που θέλετε εσείς οι δημοσιογράφοι. Εκλεινα την πόρτα μου και αυτό το έχω πληρώσει. Είμαι αληθινός, αυτό που αισθάνομαι το λέω και δεν το κρύβω. Μπορεί να γίνομαι αντιπαθής αλλά έτσι είμαι. Ξέρω ότι δεν έχω κάνει παραχωρήσεις άλλου τύπου. Είμαι ασυμβίβαστος. Αυτό το έμαθα από τη μάνα μου, ενώ ο πατέρας μου είναι πιο διπλωμάτης.
- Θα σου κάνει κριτική μετά ο πατέρας σου;

Πάντα μετράει η γνώμη του πατέρα μου. Κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον. Είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ βαθύτατα και νομίζω και αυτός το ίδιο και ακούω τι θα μου πει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ακολουθήσω πάντα, αν διαφωνώ, θα κάνω του κεφαλιού μου. Κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον. Είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ βαθύτατα και νομίζω και αυτός το ίδιο και ακούω τι θα μου πει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ακολουθήσω πάντα, αν διαφωνώ, θα κάνω του κεφαλιού μου.

espresso


Keywords
Τυχαία Θέματα