Mega:Ιστορικό σερί πρωτιάς,εν μέσω άσχημων φημών

18:45 4/2/2013 - Πηγή: TVNea
Πανικός έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με τις φήμες περί εισαγωγής του ΔΟΛ στο άρθρο 99,εξέλιξη που-ίσως-συμπαρασύρει και το Mega.Oι ιθύνοντες τηρούν 'σιγή', σχολιάζοντας πως 'δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία διάψευσης'.Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί,πως στο παρελθόν έχουν δοθεί απαντήσεις για παρόμοια,ίσως και ελάσσονος σημασίας ζητήματα.
Οι 'ψίθυροι'? Πολλοί,ακόμα και για είσοδο ξένων επενδυτών (εκ...Σιβηρίας),σενάριο
το οποίο,επίσης,διαψεύδεται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του σταθμού. Φυσικά,ΕΑΝ,έρθουν κεφάλαια άλλων επενδυτών,τότε το Μεγάλο κανάλι είναι ολοένα και πιο κοντά στο '99'... Κανείς ξένος δε θα 'φορτωθεί' τα 120-200 εκατομμύρια χρέη...
Εν μέσω 100 ακόμα, επικείμενων αιματηρών απολύσεων,το κοινό κρατά ακόμα το κανάλι στην πρώτη θέση.Παρά το-έως τώρα-μηδαμινό πρόγραμμα της prime & την εντυπωσιακή επίθεση του Ant1 (Wipe Out,Son,Bαλς κτλ),το Mega διεύψευσε ηχηρά τις προβλέψεις,κρατώντας την πρωτιά της εβδομάδας σε σύνολο & 15-44.
Ο λόγος? Oι επιλογές του σταθμού την τελευταία 15ετίαέχουν δημιουργήσει εντυπωσιακή δυναμική,πάνω στην οποία έχει χτίσει και εκμεταλλεύεται την τωρινή περίοδο...της 'εντατικής.'Θα 'συγκινηθούν' οι εκδότες ή θα αφήσουν στην τύχη το σταθμό,εάν δεν προσφέρει τίποτα στις παράπλευρες δραστηριότητές τους?
Darwin

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
Τυχαία Θέματα