Mtv Hitlist Hellas : Καλλιτέχνης κατέβηκε 10 ολόκληρες θέσεις,αλλά παρέμεινε στο Top 10 ! Πως έγινε αυτό ?

09:00 17/2/2013 - Πηγή: TVNea
Και αυτή την εβδομάδα στο chart του Mtv με παρουσιάστρια τη Νικολέττα Ράλλη ,είχαμε ανατροπές στο ..full.Κάποιοι καλλιτέχνες επανεμφανίστηκαν στο chart,κάποιοι βρέθηκαν εκτός 3αδας ενώ ορισμένοι κινδύνευσαν να βρεθούν και εκτός 10αδας!Τι συνέβη ? Η Έλενα Παπαρίζου με το ''Party all the time'' βρέθηκε,απ'τα ''ψηλά''στα ''χαμηλά'',αφού από την κορυφή ,κατρακύλησε στην 10η θέση! Η παρουσιάστρια,μάλιστα,παρότρυνε
τον κόσμο να την ξαναψηφίσουν γιατί ένα τέτοιο κομμάτι δεν μπορεί να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη λίστα. Ξανά,όμως, προς τη ...δόξα τράβηξε,από την άλλη, η Rihanna ,αφού από την 2η θέση ,ανέβηκε και πάλι στη κορυφή!Τι συνέβη όμως στις υπόλοιπες θέσεις του chart ? :

10.(01)All the time-Playmen ft. Έλενα Παπαρίζου, Courtney & Risky Kidd
09. (comeback)Summertime Sadness - Lana Del Rey
08.(new)Rum And Raybans- Sean Kingston ft. Cher Lloyd
07.(10) Scream And Shout - Will i. Am feat. Britney Spears
06 .(04)Kiss You- One Direction
05. (new)Heaven- House Twins ft. Chris Kid
04.(07)Love Me-Shaya
03.(06)Όσα Είχα-Vegas
02.(09)Ποτέ Ξανά-Κωνσταντίνος Αργυρός
01.(01) Diamonds-Rihanna

(Όσα τραγούδια είναι σημειωμένα με έντονα μαύρα γράμματα στη λίστα ,έχουν σημειώσει άνοδο,ενώ στις παρενθέσεις είναι οι θέσεις των κομματιών της προηγούμενης εβδομάδας)

Πάμε όμως να απολαύσουμε τον Κων/νο Αργυρό,με το ''Ποτέ Ξανά'',ο οποίος είναι και αυτούς ένας από τους καλλιτένχες που ανέβηκαν στο Hitlist Hellas,αφού από την 9η θέση.σκαρφάλωσε στην 2η.
Keywords
Τυχαία Θέματα