Oι υποψηφιότητες των Mad Awards

16:47 10/5/2011 - Πηγή: TVNea
Δύσκολη θα είναι φέτος η επιλογή για τα Mad Video Music Awards 2011 by Vodafone CU, μια χρονιά χωρίς εμφανή φαβορί σε όλες σχεδόν κατηγορίες των βραβείων!
Ο Σάκης Ρουβάς προηγείται σε υποψηφιότητες, όντας προτεινόμενος ως solo καλλιτέχνης σε 5 κατηγορίες (Video clip pop, Video
clip της χρονιάς, Άνδρας καλλιτέχνς, Καλλιτέχνης της χρονιάς και Στίχος-ατάκα) ωστόσο 5 υποψηφιότητες συγκέντρωσαν συνολικά και οι Stavento (Συγκρότημα, Καλλιτέχνης της Χρονιάς), συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας τους με την Ήβη Αδάμου στο ‘Σαν Έρθει η Μέρα’ (Video clip της χρονιάς, Video clip hip-hop/urban, Ντουέτο-συνεργασία), όπως και οι Playmen (Συγκρότημα, Πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης) συμπεριλαμβανομένης και της συνεργασίας τους με τους Alceen, The Fade και MIA στο ‘Feel Your Love‘ (Video clip dance, Sexy video clip, Mad Radio 106,2 track of the year).
Από 4 υποψηφιότητες έχουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Έλενα Παπαρίζου, ο Reckless, ο Mark F. Angelo και οι Onirama, ενώ οι Otherview, ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κώστας Μαρτάκης και οι Μέλιsses βρίσκονται προτεινόμενοι σε 3 κατηγορίες έκαστος.
Keywords
Τυχαία Θέματα