ReSTARt για την Ελεονώρα Μελέτη και οι αλλαγές στη νέα της εκπομπή!

12:16 31/8/2013 - Πηγή: TVNea
Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκινά δυνατά στις 16 Σεπτεμβρίου στη 1 το μεσημερι σε μια εντελώς

Η Ελεονώρα αυτή τη χρονιά δεν θα έχει πάνελ αλλά ο κάθε συνεργάτης της θα εμφανίζεται είτε στο πλατό, είτε σε αίθουσα σύνταξης , είτε σε ζωντανή σύνδεση προκειμένου να συζητήσουν μαζί το θέμα. Στους συνεργάτες που είναι χρόνια δίπλα της προστίθεται φέτος και η έμπειρη δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη, την οποία όλοι θυμόμαστε για τις μοναδικές ανταποκρίσεις της από τη Eurovision αλλά και το κυνηγητό κάθε φορά που παίζει με τον Σάκη
Ρουβά.

Την Πέμπτη ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα του τρέιλερ στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, και θα προβληθεί στις 2 Σεπτεμβρίου

διαφορετική εκπομπή
Το στόρι του τρέιλε έχει να κάνει με τον καθημερινό αγώνα του κάθε ανθρώπου. Το πλάνο ξεκινά μ ένα μικρό κατάξανθο κοριτσάκι που μοιάζει στην Ελεονώρα το οποίο τρέχει και σκοντάφτει σ ένα εμπόδιο. Ξανασηκώνεται και τρέχει πάλι.
Κάνει… «ReSTARt»! Και συνεχίζει να αγωνίζεται. Το κοριτσάκι τρέχει και το παρακολουθούμε να μεγαλώνει, γίνεται 10 ετών, μετά 15 και στο τέλος βλέπουμε την Ελεονώρα σήμερα.

Κατά τη διάρκεια του τρέιλερ, ακούγεται η φωνή της Ελεονώρας:
«Κάθε μέρα, η ζωή είναι κι ένας αγώνας, με εξέλιξη απρόσμενη... πολλές φορές, συναντάς εμπόδια και δυσκολίες… δεν τα παρατάς, γιατί αρκεί ένα χαμόγελο, μια στιγμή ευτυχίας, ένα στήριγμα για να σου δώσουν και πάλι δύναμη να ξαναρχίσεις... να ξεκολλήσεις, να πας παρακάτω, να κάνεις ReSTARt!
Κάνε ReSTARt στην κάθε μέρα σου
ReSTARt στα μεσημέρια σου!
Κάνε ReSTARt στην τηλεόραση!
ReSTARt στο Star!»

Η σκηνοθεσία του τρέιλερ έγινε από τον σκηνοθέτη της εκπομπής Σάκη Σιάρκο με οπερατέρ τον Βασίλη Κονταξή σε μια ιδέα του αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη. Η ποιότητα της εικόνας είναι κινηματογραφική με ψηφιακή HD λήψη.
Το make up και τα μαλλιά της Ελεονώρας επιμελήθηκε ο Πάνος Καλλίτσης ενώ τα τρία κοριτσάκια, που υποδύονται την Ελεονώρα σε διάφορες ηλικίες, είναι η Σήλια Κορκανά 15 ετών, η Χρυσάνθη Κολίτση 10 ετών και η Ναταλία Διαμαντοπούλου 5 ετών.

tvshow.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα