Retro TV: όταν το ζεύγος Βανδή-Νικολαΐδης επιδείκνυε τα πλούτη του!

17:30 18/2/2013 - Πηγή: TVNea
Ένα video από τα παλιά, καλά εκείνα χρόνια της απληστίας και του υπερκαταναλωτισμού που έδερνε τη χώρα μας και τους Έλληνες φέρνει το TV NEA σήμερα και πάλι στο προσκήνιο. Όταν η εκπομπή "Richest People in Europe" έκανε αφιέρωμα στο ζεύγος Ντέμης Νικολαΐδης-Δέσποινα Βανδή, τα πλούτη και τα μεγαλεία των δύο stars ξεχείλιζαν από παντού.

"Τα λεφτά τα ξοδεύουμε σε αχρείαστες πολυτέλειες:
πολλά ρούχα, αυτοκίνητα και ακριβές διακοπές. Χρειαζόμαστε τις ακριβές διακοπές." δήλωνε απροκάλυπτα πριν δέκα χρόνια στον τηλεοπτικό φακό ο Ντέμης Νικολαΐδης. Το εν λόγω πρόγραμμα εστίαζε στην τεράστια περιουσία των δύο ονομάτων, στις ιδιαίτερα παχυλές τους απολαβές από τον αθλητισμό και το τραγούδι, αλλά και στον υπερπολυτελή τρόπο ζωής τους.

"Ναι, προσπαθούμε να το κοντρολάρουμε λίγο, αλλά είναι δύσκολο. Το χρήμα δεν είναι κάτι που το χειριζόμαστε και το υπολογίζουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Απλά ξοδεύουμε!" αναφέρει στο video η Δέσποινα Βανδή. Τέλος, το ρεπορτάζ κάνει λόγο για την 2 εκατομμυρίων ευρώ βίλα του ζευγαριού στο Ψυχικό και τα 10 εκατομμύρια της περιουσίας τους.

Δηλώσεις που τότε μπορεί να περνούσαν απαρατήρητες, σήμερα - αν μη τι άλλο! - σοκάρουν! Σε μία εποχή που χιλιάδες συμπολίτες μας καταστρέφονται οικονομικά σε καθημερινή βάση και εξωθούνται μέχρι και στην αυτοκτονία, το να δηλώνει κανείς πως ξοδεύει τα χρήματα χωρίς σκέψη προκαλεί φρίκη. Όμως, άλλες εποχές τότε, άλλες εποχές σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΕΔΩ:
Keywords
Αναζητήσεις
nikolaidis periousia, περιουσια βανδη
Τυχαία Θέματα