Star - Εντυπωσιακό ξεκίνημα: Η Τατιάνα σαρώνει, ο αδύναμος παίχτης και τα καλύτερα που έρχονται

10:00 19/9/2013 - Πηγή: TVNea
Το Star πραγματοποίησε εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή τηλεοπτική περίοδο με τις νέες εκπομπές του. Ποτέ άλλοτε το κανάλι δεν γνώρισε τέτοια υποδοχή στις πρεμιέρες των εκπομπών του. Η Πόπη Τσαπανίδου ήδη στέκεται εξαιρετικά καλά, ενώ φαίνεται πώς κάθε μέρα θα πηγαίνει ολοένα και καλύτερα. Η Ελεονώρα Μελέτη που σημείωσε και τη μεγαλύτερη τηλεθέαση τη Δευτέρα, μπορεί να περιορίστηκε τις επόμενες μέρες, έδειξε όμως τις διαθέσεις της.
Πιο ορεξάτη από ποτέ, με καλοκουρδισμένη ομάδα και θέματα, που χωρίς να προκαλούν μπορούν να ενδιαφέρουν το κοινό. Σίγουρα, αρκετά ενδυναμωμένη συγκριτικά με πέρυσι.
Φώτης και Μαρία άλλαξαν ζώνη και παρά το τεράστιο ανταγωνισμό φαίνεται πώς και αυτοί θα κερδίσουν το στοίχημα, ενώ η Τατιάνα μετά το βατερλό λόγω Εθνικής στη πρεμιέρα έστειλε σαφές μήνυμα ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη ζώνη αυτή βυθίζοντας τη μυθοπλασία του Mega σε χαμηλά ποσοστά αναλογικά με τη δυναμική της.
Ο αδύναμος παίχτης δεν είναι άλλος από το νέο σήριαλ τούρκικης παραγωγής "Προδοσία". Παρόλο που άρεσε σε μέρος του κοινού, δεν μπορεί ακόμα να αποτελέσει αξιόλογο lead in του νέου πανίσχυρου δελτίου. Η Τατιάνα σίγουρα θα βοηθήσει να ενισχυθεί, αλλά και πάλι θέλει περισσότερη υποστήριξη, με διάφορα μέσα. Μια σειρά που δεν είναι κατώτερη από τη Fatmagul σε όλα τα επίπεδα και έχει τα φόντα να διακριθεί. Απαιτείται αρκετή υπομονή και φύσικα χρόνος. Τα καλύτερα έρχονται..
Keywords
Τυχαία Θέματα