Star - Η εβδομάδα της κρίσης: Ποιοι κινδυνεύουν και ποιοι είναι φαβορί;

11:01 30/9/2013 - Πηγή: TVNea
Μέχρι σήμερα οι εκπομπές του Star, όπως και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, κέρδισαν τις εντυπώσεις μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού και μαζί τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η αλλαγή προφίλ πέτυχε και μάλιστα ταιριάζει περισσότερο στον σταθμό η νέα ταυτότητα. Δεν είναι τυχαίο, ότι στα νεανικά σκίζει.
Αυτή η εβδομάδα, όμως, θα φέρει μεγάλλες αλλαγές ιδίως σε Φώτη και Μαρία, Ελεονώρα και φυσικά Τατιάνα Στεφανίδου.
Άλλωστε, Ελένη και Δέστε τους κάνουν πρεμιέρα σήμερα. Καθοριστικό ρόλο θα διαδραματίσουν και οι εξελίξεις, όπως αυτές αποτυπώνονται μέσα από τα ενημερωτικά τμήματα των σταθμών.

Συγκεκριμένα, δύσκολα τα πράγματα φαντάζουν για Ελεονώρα και Φώτη και Μαρία. Οι πρεμιέρες των εκπομπών του Alpha είθισται να σκίζουν -εκτός του "Κάτι ψήνεται", όπως θα έλεγε και ο αναγνώστης. Ακόμα και την Άννα Βίσση θα επιστρατεύσει η Ελεονώρα, προκειμένου να κρατήσει σε αξιοπρεπή επίπεδα τα νούμερά της, κάτι που δεν ξέρουμε αν θα της βγει, αφού η Ελληνίδα star στις σπάνιες συνεντεύξεις της άλλοτε σκίζει και άλλοτε περνά αδιάφορη όσον αφορά την agb -εξαρτάται από το είδος των ερωτήσεων και από τον τρόπο που αξιοποιείται τηλεοπτικά-.
Από την άλλη πλευρά, η Τατιάνα Στεφανίδου φαντάζει πολύ φορμαρισμένη φέτος, οπότε δεν υπάρχει λόγος να έχει άγχος για σήμερα. Κατά πάσα πιθανότητα θα τα πάει και πάλι περίφημα ειδικά στο σύνολο. Εν αναμονή λοιπόν και εις αύριο τα νέα..
Keywords
Τυχαία Θέματα