TOP TV: Τα Σαββατοκύριακα ανήκουν στον... Μένιο Φουρθιώτη!

16:02 9/2/2015 - Πηγή: TVNea

Και πάλι εδώ για να σχολιάσω ότι μου έκανε εντύπωση την εβδομάδα που πέρασε... Να πω την αλήθεια ήταν μια εβδομάδα... λίγο από τα ίδια! Η Μενεγάκη στη θέση της, ο Λιάγκας με νεύρα, η Σπυροπούλου ακόμα παρουσιάστρια, η Μελέτη και ο Μάλλης παραλίγο να γεννήσουν, ο Τσίπρας με το ίδιο κοστούμι εδώ και δύο εβδομάδες... τι άλλο να σχολιάσω; Το μόνο που μου κάνει εντύπωση τον τελευταίο καιρό και δεν έχω βρει την ευκαιρία
να σχολιάσω είναι η εκπομπή του Μένιου στο "E TV". Βρήκα την ευκαιρία να γράψω κάτι...
Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο, η εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη κράτησε την καλύτερη συντροφιά στους τηλεθεατές με την θεματολογία της αλλά και με τον σχολιασμό θεμάτων της επικαιρότητας. Η εκπομπή θα μπορούσε να θεωρηθεί μία από τις πιο επιτυχημένες στην ελληνική τηλεόραση, αφού αν και προβάλλεται από ένα μικρό αλλά ανερχόμενο σταθμό έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό.
Το Σάββατο 7/2 αλλά και την Κυριακή 8/2 ο Μένιος και η παρέα του κατάφεραν να κάνουν τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν "κόκκινο". Η εκπομπή σε τέταρτο κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 1.000.000 τηλεθεατές κλείνοντας με μέσο όρο το Σάββατο με 13,3% και την Κυριακή με 12,2%. Χαρακτηριστικά το Σάββατο 7/2 η εκπομπή σε τέταρτο συγκέντρωσε 998.145 τηλεθεατές και την Κυριακή 959.487. Και αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία αφού εκπομπές μεγάλων καναλιών... αυτά τα νούμερα ούτε που τα έχουν δει ποτέ!
Η επιτυχία της εκπομπής φυσικά βασίζεται στο ότι η ομάδα είναι πολύ δυνατή, ειδικά από την στιγμή που εντάχθηκαν στο πάνελ η Νανά Παλαιτσάκη και ο Θέμης Μάλλης, αλλά και επειδή είναι από τις λίγες εκπομπές που υπάρχει ρεπορτάζ, αποκαλύψεις και αποκλειστικές ειδήσεις. Δηλαδή αυτό που λείπει από τις υπόλοιπες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.
Από την άλλη ο παρουσιαστής όσο πάει και βελτιώνεται και η αλήθεια είναι ότι το θέμα "τηλεόραση" το κατέχει πολύ! Βασικό προσόν του είναι ότι δίνει χώρο στους συνεργάτες του και αναφέρει πάντα τους δημοσιογράφους που έχουν επιμεληθεί τα βίντεο και τις συνεντεύξεις. Κάτι που δεν γίνεται σε άλλες εκπομπές!

Η εκπομπή "Αποκαλυπτικά" έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές, γιατί είχαμε καιρό να δούμε μια εκπομπή lifestyle - media χωρίς να φτάνει στα όρια του "κίτρινου"!
Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:Facebook: Χρήστος ΑϊβαλιώτηςTwitter: Chris AivaliotisE-mail: [email protected]
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα