TOP TV: Το «δυστυχισμένο» JOY, η διακαναλική Μελέτη, ο LIVE Ευαγγελάτος και η Νικολούλη… στα σκοτάδια

19:01 8/12/2015 - Πηγή: TVNea


Η Δούκισσα Νομικού και το JOY, η Τατιάνα και ο Νίκος μαζί στο ίδιο κανάλι, η Αγγελική ψάχνει τα νούμερά της… στα άχυρα μέσα στο σκοτάδι, η Ελεονώρα ετοιμάζει διακαναλική εκπομπή και πολλά άλλα… στο TOP TV αυτής της εβδομάδας! Καλώς ήρθατε!
Tο JOY έχασε τη... χαρά του! Και πως να μην την χάσει, αφού βλέπει ότι
τα νούμερα του δεν μπορεί με τίποτα να ανέβουν! Και σεαυτό βέβαια φταίει το γεγονός ότι το concept που όλοι είχαμε συνηθίσει δεν υπάρχει πια. Το JOY δεν είναι η εκπομπή που κάποτε… «αγαπήσαμε» αλλά ένα νέο concept με το ίδιο όνομα. Όταν πρωτοξεκίνησε η εκπομπή ήταν ένα magazino, χωρίς ναέχει κεντρική παρουσιάστρια και τώρα πια έχει καταλήξει να είναι η εκπομπή της Δούκισσας. Όχι, όσο κι αν θέλετε να κάνετε την Δούκισσα «κεντρική», εμ τι να κάνουμε, δεν γίνεται!
Τατιάνα + Νίκος= Live For EverΕίχαμε μέχρι τώρα την Τατιάνα που ήταν Live, από τη Δευτέρα το απόγευμα έχουμε και τον Νίκο με τα “Live News” του! Η εκπομπή του που έκανε πρεμιέρα χθες στο Epsilon, ήταν κάτι ανάμεσα σε δελτίο και πολιτική εκπομπή, δηλαδή κάτι ανάμεσα σε Ειδήσεις και Ενικός. Μια αξιοπρεπής προσπάθεια με αρκετά λάθη, που είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες ημέρες θα διορθωθούν, αφού ο Ευαγγελάτος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη! Το σκηνικό τεράστιο και σύγχρονο που δείχνει ότι το κανάλι αφιέρωσε χρόνο και χρήμα! Είναι η πρώτη φορά στα 2 χρόνια ύπαρξης του Epsilon,που το κανάλι επενδύει τόσο δυναμικά στην ενημέρωση.
ΑΣΧΕΤΟ: Το ότι ο Γρηγόρης, ένα λαϊκό παιδί, προσπαθεί να κάνει μια εκπομπή τύπου Letterman, στην Ελλάδα με φόντο την Αμερική και καλεσμένη την Λούη (προξενήτρα 2015) πραγματικά με ξεπερνά!
Στο σκοτάδι η… Νικολούλη! Αυτό κι αν ήταν η έκπληξη της χρονιάς! Μια καλοστημένη και επιτυχημένη εκπομπή… να μην κάνει τα αναμενόμενα νούμερα! Δυστυχώς η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ακόμα δεν έχει βρει τους ρυθμούς της, στη νέα ώρα που αποφάσισε το κανάλι να την προβάλλει! Βλέπεις, ο ALPHA, τη φετινή σεζόν αποφάσισε να τοποθετήσει την εκπομπή της Αγγελικής στις 12 το βράδυ, αν και η παρουσιάστρια αντέδρασε πολύ γι’ αυτή την επιλογή του. Και πολύ σωστά έκανε η Αγγελική, αφού ξέρει τόσα χρόνια ότι ο κόσμος είχε συνηθίσει την εκπομπή της να την βλέπει λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Η ώρα είναι λάθος, γι’ αυτό και τα νούμερα τηλεθέασης δεν είμαι τα αναμενόμενα. Η εκπομπή της Παρασκευής 4/12 ήρθε στην 10η θέση του TOP10 της ημέρας με 528.000 τηλεθεατές.
Η διακαναλική… Μελέτη! Από το κανάλι του ΣΚΑΪ, του Alpha, του ΑΝΤ1 και δεν ξέρω από που αλλού θα εμφανίζεται από τη νέα χρονιά η Ελεονώρα Μελέτη. Και αυτό το λέω, γιατί αν πάρουμε σοβαρά τα δημοσιεύματα που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό, η παρουσιάστρια μάλλον θα κάνει διακαναλική καριέρα! Μόλις είδαν τον Μαλέλη καλεσμένο στο HASHTAG πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια και άρχισαν να γράφουν ότι τους κατέβει στο μυαλό! Ότι της Ελεονώρας δεν της αρέσει πια η θέα του Περιστερίου και θέλει να έχει τη θέα του Φαλήρου! Όταν θα κάνει Hashtag τη λέξη #παραπληροφόρηση, τότε σίγουρα θα πρέπει να είστε καλεσμένοι! ΑΣΧΕΤΟ: Έχει «παγώσει» προς το παρόν η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή στο STAR. Ευτυχώς γιατί χειμωνιάτικα δεν θα άντεχα άλλα… κρύα αστεία!
«Μπόμπες» σερβίρει ο Γεωργούλης! Μερικές φορές αναρωτιέμαι γιατί θα πρέπει όλοι να πρέπει να τα κάνουν… όλα! Γιατί δεν αρκούνται εκεί που ο κόσμος τους θέλει; Τόσα χρόνια και απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει. Ο Αλέξης Γεωργούλης, συμπαθέστατος άνθρωπος και ηθοποιός, αποφάσισε φέτος να κάνει τον «BARMAΝ» στον ALPHA και να γίνει, έστω και για λίγο, παρουσιαστής-δημοσιογράφος. Έτσι καλεί στο δικό του bar έναν επώνυμο και του παίρνει συνέντευξη! Του παίρνει όμως; Ή απλά μιλάει περισσότερο από τον καλεσμένο; Και οι ερωτήσεις ενδιαφέρουν κανέναν; Σύμφωνα με την Nielsen, μάλλον λίγους!
Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:Facebook: Χρήστος ΑϊβαλιώτηςTwitter: Chris AivaliotisE-mail: [email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα