TOP TV: Ξεκατινιαστείτε… είναι μεταδοτικό!

19:15 22/12/2015 - Πηγή: TVNea


Τελικά το ξεκατίνιασμα στην Ελληνική τηλεόραση, και όχι μόνο, είναι κάτι που πάντα ενδιαφέρει τον κόσμο και φέρνει και υψηλές τηλεθεάσεις… Και αυτή την περίοδο το ξεκατίνιασμα έχει την τιμητική του. Από την μία ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Άδωνις Γεωργιάδης, από την άλλη ο Δημήτρης Παπανώτας και η Τζένη Μπαλατσινού και φυσικά στη μέση… ο Αμβρόσιος!

Στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου, για άλλη μια φορά, έπεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον δεύτερο να ζητάει τα ρέστα από τον πρώτο και να ζητάει να μπει μέσα στο ιστορικό θέατρο Βέμπο, για να παρέμβει στην εκπομπή του παρουσιαστή. Φυσικά, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν επέτρεψε την είσοδό του στο θέατρο, αφού δεν ήταν… καλεσμένος! Και μπράβο του! Άλλοι στην θέση του θα άφηναν τον Άδωνι να ανέβει στη σκηνή… μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί μια ίντριγκα… μόνο και μόνο για να ανέβουν τα νούμερα του «Αλ Τσαντίρι». Βέβαια και τι να πει ο Άδωνις; Να έρθει σε αντιπαράθεση με μία σατιρική κριτική; Κάποιοι λένε ότι η σάτιρα θα πρέπει να έχει όρια... κάποιοι λένε ότι ο Λάκης έχει εμμονές! Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση! Βέβαια μετά από αυτό το περιστατικό, που έφαγε «πόρτα» ο Άδωνις… και οι δύο συνέχισαν τον «πόλεμο» εντός και εκτός τηλεοπτικού αέρα. Δηλώσεις ο ένας, κείμενα σε site ο άλλος. Αν η Ελληνική τηλεόραση ήταν στις δόξες της… σίγουρα θα εκμεταλλευόταν ακόμα περισσότερο αυτό το ξεκατίνιασμα, όμως δυστυχώς… το ξεχάσαμε και αυτό!
Γιατί το ξεχάσαμε; Γιατί φυσικά αρχίσαμε να ασχολούμαστε με σοβαρότερα θέματα. Την κόντρα του Δημήτρη Παπανώτα με την Τζένη Μπαλατσινού! Τι κόντρα κι αυτή; Αυτή την ευχαριστήθηκα περισσότερο! Και αυτό γιατί είχε το τέλειο ξεκατίνιασμα. "Καρφιά" ο ένας... "πρόκες" ο άλλος! Μετά την μεγάλη «βόμβα» που πέταξε η Τζένη Μπαλατσινού και «έκραζε» τον Δημήτρη Παπανώτα, χωρίς λόγο και αιτία, ο δημοσιογράφος αποφάσισε να βγει στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon και να κάνει το απόλυτο ξεκατίνιασμα! Το τι είπε για την Τζένη Μπαλατσινού… δεν λέγεται! Ή μάλλον δεν... γράφεται! Και δεν τα γράφω γιατί απλά κάπου θα τα έχετε ξαναδιαβάσει! Ξεκατίνιασμα σου λέω… Ο παρουσιαστής έπαθε σοκ με όλα όσα άκουσε! Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει… Προσπάθησε να κρατήσει, όσο μπορούσε, ένα επίπεδο στην εκπομπή, αλλά ο Παπανώτας ήταν... ποτάμι. Ακόμα και οι πιο «έμπειρες» του χώρου (Παλαιτσάκη, Τσόλκα) άκουγαν τον μονόλογο του Παπανώτα σοκαρισμένες! Και μετά, όπως καταλαβαίνεται, η Τζένη απήντησε σε όλα όσα είπε ο Δημήτρης, και ο Δημήτρης απήντησε στην Τζένη… Χαμός!
Και όλα αυτά στη σκιά του Αμβρόσιου. Γιατί αυτό ήταν το απόλυτο ξεκατίνιασμα! Το ότι θα έβλεπα έναν "άνθρωπο του Θεού" να προτρέπει τους πιστούς να φτύνουν και να χλευάζουν τους ομοφυλόφιλους και να ασχολείται με το τι λέει ο Λιάγκας… δεν το περίμενα! Και για να δίνουμε και μια πληροφορία παραπάνω… ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Freddo ζητάει από την Κυβέρνηση να κάνει δημοψήφισμα όσο αναφορά στο σύμφωνο συμβίωσης, όταν μια έρευνα δείχνει ότι το 70% είναι υπέρ στην επέκταση του συμφώνου και στα ομόφυλα ζευγάρια!
Και μετά από όλο αυτό κατάλαβα ότι αυτό το ξεκατίνιασμα… μου αρέσει πολύ! Φεύγει βρε παιδί μου και λίγο το μυαλό σου… ξεχνάς και λίγο τα προβλήματά σου! Έτσι και αλλιώς το ξεκατίνισμα είναι κάτι που η Ελληνική τηλεόραση έχει κάνει και στο παρελθόν! Γι’ αυτό μην ακούω τους «δήθεν» για την υποκουλτούρα της τηλεόρασης, και την έκφραση "που φτάσαμε", αφού πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι! Και μην ξεχνάμε ότι όσοι τα λένε αυτά… είναι και αυτοί που μπορεί να τα έχουν υποστηρίξει στο παρελθόν!
Aυτά για σήμερα! Σας εύχομαι να περάσετε τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής σας!
Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:Facebook: Χρήστος ΑϊβαλιώτηςTwitter: Chris AivaliotisE-mail: [email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα