"The Voice" - "Τρίχες": δύο ακόμη στοιχήματα για τον ΑΝΤ1 από τον Ιανουάριο!

18:46 8/12/2013 - Πηγή: TVNea
Μία από τις πλέον καλύτερες περιόδους του των τελευταίων ετών διανύει φέτος ο ΑΝΤ1, βάζοντας για πρώτη φορά τον πήχη σε ισότιμο ύψος με το Mega! Το κανάλι του Αμαρουσίου, μετά το μεταγραφικό καλοκαίρι-φωτιά του 2013, επιστράτευσε όλες τις τηλεοπτικές του δυνάμεις - όσες μπόρεσε δηλαδή να επιστρατεύσει! - και επιχείρησε να αντικρίσει και να αντιμετωπίσει στα ίσα την "ξεφουσκωμένη" Μεσογείων.

"Πρωινό 10:00-13:00", "Μπρούσκο", "Σουλεϊμάν, ο μεγαλοπρεπής",
"The Biggest Game Show", "Dancing with the Stars 4", "Τα Καρντάσιανς", "Η Γερμανού ξανάρχεται" και "Κράτα γερά" ήταν τα νέα προγράμματα στα οποία βασίστηκε φέτος ο ΑΝΤ1 για την εξασφάλιση της πρωτιάς, αξιοποιώντας παράλληλα τις "σίγουρες δυνάμεις" του (Παπαδάκης, Ράδιο αρβύλα, Θέμος Αναστασιάδης, μεσημεριανές επαναλήψεις).

Μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματα της τηλεθέασης είναι ικανοποιητικά. Ωστόσο, δύο ακόμη δυνατά "χαρτιά" του σταθμού αναμένεται να προστεθούν και να αναμετρηθούν στην τηλεοπτική αρένα από τον Ιανουάριο. Το παγκοσμίου φήμης μουσικό talent-show "The Voice" και η πολλά υποσχόμενη κωμική σειρά των Ρήγα-Αποστόλου "Τρίχες" έρχονται με... full γκάζια, μετά την έλευση του νέου έτους, με την προοπτική να δώσουν στο κανάλι την επιπλέον ώθηση που χρειάζεται, για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρωτιά!

Το ερώτημα που τίθεται, βέβαια, είναι το εξής: θα τα καταφέρουν τα δύο αυτά πολυ-διαφημισμένα προγράμματα να αποδειχθούν οι grande επιτυχίες της φετινής σεζόν ή θα κολλήσουν στον... βούρκο της τηλεθέασης;

Αξίζει να θυμηθούμε τα όχι και τόσο υψηλά νούμερα του "X-Factor", που προωθήθηκε ως ένα alternative και επιτυχημένο μουσικό talent-show, αλλά και το "ναυάγιο" (τηλεθέασης και παραγωγής) της τελευταίας κωμικής απόπειρας του Αλέξανδρου Ρήγα στον ΑΝΤ1. Παρ' όλα αυτά, οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου προετοιμάζουν από τώρα το έδαφος για τις πρεμιέρες των δύο προγραμμάτων, με την ευχή το "ραβασάκι" της Agb να είναι χαρμόσυνο και... σαρωτικό!

*ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 09/12! - Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "LET'S TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ! ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ TVNEA!
Keywords
Τυχαία Θέματα