Tι αποκάλυψαν κριτές και Μπεκατώρου για το Μaster Chef Junior!

15:02 3/8/2011 - Πηγή: TVNea
Διακοπές με τους γονείς τους ετοιμάζονται να κάνουν τα πιτσιρίκια του Master Chef Junior, αφού τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και μαζί και οι υποχρεώσεις τους.Με αφορμή το πέρας των γυρισμάτων οι κριτές του show, Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος και Γιάννης Λουκάκος όπως και η παρουσίαστρια Μαρία Μπεκατώρου μίλησαν στην εκπομπή "Πρωινό MEGA"..

"Τα παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθηση στον πάγκο της κουζίνας" είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για την εμπειρία που είχε με τους
μικρούς παίκτες του παιχνιδιού. Και οι τρεις σεφ, που θα κρίνουν τα παιδιά, μίλησαν για την ανάγκη να κατανοήσουν οι γονείς την αξία της σωστής διατροφής έτσι ώστε να μην καταφεύγουν σε πρόχειρες τροφές που εθίζουν τα παιδιά σε λάθος πρότυπα.
Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου, αν και δήλωσε δεινή μαγείρισσα αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έμαθε πολλά καινούργια πράγματα που δεν γνώριζε και την βοήθησαν να γίνει ακόμα καλύτερη.Το Master Chef junior θα αρχίσει να προβάλλεται από την αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν ενώ το επεισόδιο του τελικού θα είναι live λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Keywords
Τυχαία Θέματα