Tι είπε για τη Μενεγάκη η Κορομηλά?

12:35 29/4/2011 - Πηγή: TVNea
Τον Πέτρο Κωστόπουλο επέλεξε (ξανά) για να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη η Ρ. Κορομηλά, που δεν παρέλειψε να απαντήσει σε όσους την επικρίνουν αλλά και να πετάξει τα «καρφάκια» της για την Ελένη Μενεγάκη και την Ναταλία Γερμανού.(Αλήθεια,η Ρούλα δε θα πήγαινε στο Mega και στο Πρωινό mou-αθάνατο Star!)
Tι είπε-μεταξύ άλλων-για τις 2 'άσπονδες' φίλες της Μενεγάκη-Γερμανού?
«Δεν
αποφασίζω εγώ που θα πάνε τα παιδιά από το Greek Idol. Η Ελένη μόνη της αποφασίζει. Η Ελένη αποφασίζει τι θέλει να κάνει στον σταθμό, ποιούς θέλει να έχει, ποιούς δεν θέλει. Και καλά κάνει! Mε τέτοια πορεία που έχει μπορεί να αποφασίζει μόνη της», συνέχισε η ξανθιά παρουσιάστρια  και κάθε άλλο παρά μας έπεισε για την φιλικότητα των σχέσεών της με την Ελένη Μενεγάκη.

Όσο γιατί εκείνη δεν πάει στον «Καφέ»; «Έχουμε ανοικτή πρόσκληση», απάντησε και όταν ο Κωστόπουλος την ρώτησε «πότε θα κλείσει», η Ρούλα του έριξε το φταίξιμο: «με αφήνεις να πάω πουθενά; Ήθελα να πάω και σε άλλες εκπομπές, αλλά με το που μου είπες να έρθω σε εσένα, σε προτίμησα», είπε χαρακτηριστικά. Κατά τα άλλα, είναι ανοικτή η πρόσκληση της Ελένης, η οποία αν πάει σε liveτου «Greek Idol» κατά τύχη θα είναι...

Πριν την Ελένη, η Ρούλα είχε φροντίσει να... περιλάβει την Ναταλία Γερμανού, επαναλαμβάνοντας τα γνωστά της σχόλια για τα ρούχα που επιλέγει. «τους κάνω πλάκα! Τα αγαπώ τα κορίτσια. Δεν ντύνονται πάντα έτσι... Το Ναταλάκι είναι αγαπημένο, αλλά της αρέσει λίγο το βράδυ, είναι νυχτερινός τύπος», είπε χαρακτηριστικά.



 
Keywords
Τυχαία Θέματα