Tι συμβαίνει με το ΟΛΑ και το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ;

09:15 5/9/2015 - Πηγή: TVNea
Τα στελέχη των καναλιών έχουν ήδη βάλει μπρος τις μηχανές προσπαθώντας να δουν πότε θα προγραμματίσουν τις πρεμιέρες των προγραμμάτων τους καθώς οι πολιτικές εξελίξεις μέχρι στιγμής, έχουν ανατρέψει πολλές φορές σχέδια και υπολογισμούς. Ο ΑΝΤ1 ήδη έχει βάλει σε μια σειρά τις προτεραιότητες της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, με τις περισσότερες πρεμιέρες των ψυχαγωγικών του προγραμμάτων να αναμένονται μέσα στον Οκτώβριο. Ήδη οι παρουσιαστές του καναλιού έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές και οι ομάδες έχουν
επιστρέψει και έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες.

Δύο μόνο εκκρεμότητες αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο κανάλι και μένει να αποδειχτεί αν θα γίνουν «πονοκέφαλος» ή αν θα υπάρξει happy end. Τόσο ο Αντώνης Κανάκης όσο και ο Θέμος Αναστασιάδης δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα την παραμικρή συζήτηση με τον ΑΝΤ1 για το μέλλον των εκπομπών τους! Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο, και οι δύο, ξεκινούσαν τις όποιες συζητήσεις για συμβόλαια και εκπομπές τον Σεπτέμβριο. Φέτος όμως υπάρχει μια απουσία που ίσως παίξει ρόλο, κι αυτή ακούει στο όνομα του Γιάννη Λάτσιου.

Προσωπικός φίλος του Αντώνη Κανάκη, ο Λάτσιος ήταν αυτός που κάθε χρόνο είχε τον τρόπο του να …συμβιβάζει τα ασυμβίβαστα με τους « Ράδιο Αρβύλα» ενώ και φέτος , λίγο καιρό πριν λήξει η συνεργασία του με το κανάλι, ήταν αυτός που δήλωνε ότι « Ο Θέμος και το «ΟΛΑ» είναι «κεφάλαιο» για τον ΑΝΤ1 και η συνεργασία θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά». Μένει να δούμε λοιπόν αν και φέτος οι συνομιλίες θα οδηγήσουν σε συμφωνία μια και το « Ράδιο Αρβύλα», που πέρσι είχε την καλύτερη τηλεοπτική του χρονιά σε νούμερα τηλεθέασης, όσο και το « όΛα » του Θέμου, είναι δύο εκπομπές που έχουν ταυτιστεί με τον ΑΝΤ1 και κατά συνέπεια με το …τηλεκοντρόλ του τηλεθεατή!

Πηγή:Yupiii.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα