Tι θα δούμε στην tv από την νέα σεζόν;

15:10 17/7/2013 - Πηγή: TVNea
Η περίοδος των παχέων αγελάδων και των χρυσών συμβολαίων έχει περάσει προ πολλού για την ελληνική τηλεόραση και όπως φαίνεται η νέα τηλεοπτική σεζόν θα κινηθεί στα ίδια περίπου πλαίσια με αυτήν που μόλις μας αποχαιρέτησε .Ένεκα κρίσης βλέπετε οι ιθύνοντες των καναλιών προσπαθούν να κόψουν από παντού προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν παρουσιάζοντας όσο το δυνατόν οικονομικότερες λύσεις και προτάσεις. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα αναλυτικότερα
βλέποντας τι σχεδιάζει το κάθε κανάλι ξεχωριστά.

MEGA: Κανονικά θα καλημερίζει και από την νέα σεζόν το δίδυμο Καμπουράκη-Οικονομέα καθώς κατάφεραν να σταθούν επάξια απέναντι από τον Γιώργο Παπαδάκη σημειώνοντας αξιοπρεπέστατα νούμερα.Στην ζώνη 10-1 συνεχίζει ακάθεκτο και το ζεύγος Σκορδά-Λιάγκα διατηρώντας την πρωτοκαθεδρία στους πίνακες της agb για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Όσον αφορά τώρα την ελληνική μυθοπλασία στην οποία το κανάλι της Μεσογείων δίνει ιδιαίτερη σημασία, συνέχεια θα έχουμε για τον τρίτο κύκλο της σειράς> αλλά και νέο κύκλο επεισοδίων για το >.Στο πρόγραμμα του σταθμού έρχονται να προστεθούν και άλλες δυο ολοκαίνουργιες ελληνικές σειρές ευελπιστώντας να αποκομίσουν μεγάλο μερίδιο στην πίτα της τηλεθέασης. Κανονικά συνεχίζουν επίσης οι εκπομπές , >, και .Με νέες εκπομπές όπως φαίνεται θα δούμε το πουλέν του σταθμού Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον εκκεντρικό κριτή του master chef Δημήτρη Σκαρμούτσο αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που μάλλον εγκαταλείπει τον όμορφο κόσμο του για κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Τέλος και η Όλγα Τρέμη παραμένει ως έχει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων που αποτελεί και την ναυαρχίδα του μεγάλου καναλιού.

ANT1: Στα ίδια νήματα με φέτος περίπου θα κινηθεί το πρόγραμμα του σταθμού χωρίς θεαματικές αλλαγές. Ο βασιλιάς της πρωινής ζώνης Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικότατα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το . Πράσινο φως επίσης για την ερχόμενη σεζόν πήραν οι του Σάκη Ρουβά,το του Πέτρου Κωστόπουλου αλλά και τα δυο πολύ πετυχημένα show του σταθμού> που μάλλον θα προβληθεί το πρώτο μισό της σεζόν αλλά και το που θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν δηλαδή από το 2014.Για το του Θέμου Αναστασιάδη αλλά και για το δεν έχουν ληφθεί ακόμη οι τελειωτικές αποφάσεις και τηρείται σιγή ιχθύος, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να συνεχίσουν κανονικότατα στο πρόγραμμα του σταθμού και από την νέα τηλεοπτική σεζόν. Ολοκληρώνοντας με το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται ότι η νεοσύστατη μανούλα Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει κανονικά στο πόστο της παρουσιάζοντας το όπως και η Μαρία Χούκλη συνεχίζει την δυναμική της πορεία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού ,του οποίου η πορεία το τελευταίο διάστημα έχει χαρίσει πολλά χαμογελά στους αντενικούς.

ALPHA: Στην Κάντζα τώρα από ότι φαίνεται η πλειοψηφία των εκπομπών έχει πάρει το χρίσμα για την ερχόμενη σεζόν με όλα τα δυνατά ονόματα του σταθμού να συνεχίζουν να εκπέμπουν στις οθόνες μας.Ελένη Μενεγάκη,Βίκυ Χατζηβασιλείου,Αννίτα Πάνια και Αγγελική Νικολούλη θα μας καλησπερίζουν για ακόμη έναν χρόνο.και> συνεχίζουν επίσης με ανανεωτικές πινελιές .Νέες εκπομπές από ότι φαίνεται αναλαμβάνουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου παραμένοντας ωστόσο στις μέχρι πρότινος θέσεις τους.Αναφορικά με τα δελτία ειδήσεων του σταθμού δεν θα έχουμε καμία ανακατάταξη καθώς στο καθημερινό δελτίο παραμένει ο Αντώνης Σρόιτερ και στα δελτία του Σαββατοκύριακου ο Νίκος Μάνεσης.Τέλος το βαρύ πυροβολικό του καναλιού ο Λάκης Λαζόπουλος επιστέφει με το τσαντίρι του αλλά και με ολοκαίνουργια σειρά δια χειρός Λάκη.

STAR: Στροφή 180 μοιρών για το κανάλι της Κηφισιάς θα έχουμε με την έλευση της νέας σεζόν που ποντάρει αυτή την φορά στην ενημέρωση. H Μάρα Ζαχαρέα αναλαμβάνει την θέση της κεντρικής παρουσιάστριας στο καθημερινό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην θέση του σχολιαστή κάποιες φορές την εβδομάδα.Τα δελτία του Σαββατοκύριακου θα παρουσιάζει ο φρεσκοπαντρεμένος Παναγιώτης Στάθης.Το χτίσιμο της πρωινής ζώνης του σταθμού έχει αναλάβει η άρτι αφιχθείσα Πόπη Τσαπανίδου η οποία θα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά δηλαδή καθαρή ενημέρωση. Η Ελεονώρα Μελέτη ήδη ψάχνει τα άτομα που θα απαρτίζουν το πάνελ της εκπομπής της και η θα προσαρμοστεί περισσότερο στην προσωπικότητα και στον χαρακτήρα της Ελεονώρας με νέα κοινωνικά θέματα.Η Τατιάνα μετά από την πιο επιτυχημένη χρονιά της στο star συνεχίζει την εκπομπή της με θέματα 100% Τατιάνα όπως είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της ενώ το πράσινο φως πήρε και το δίδυμο Φώτης Σεργουλοπουλος-Μαρία Μπακοδήμου.

ΣΚΑΙ: Πνοή αισιοδοξίας πνέει τον τελευταίο καιρό στο κανάλι του Φαλήρου με την άνοδο της τηλεθέασης τόσο στο δελτίο ειδήσεων όσο και σε διάφορες εκπομπές του σταθμού να χαρίζουν πολλά χαμόγελα σε όλους. Μέσα σε αυτό το κλίμα ανάκαμψης ο σταθμός έδωσε το πράσινο φως σχεδόν στην πληθώρα των προγραμμάτων του. Σία Κοσιώνη, Νίκος Ευαγγελάτος,Γιώργος Αυτίας, Λυριτζής-Οικονόμου ,Εύα Αντωνοπούλου,Ελένη Ψιχούλη συνεχίζουν ακάθεκτοι και την ερχόμενη σεζόν ενώ στο δυναμικό του σταθμού προστίθεται και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με δική της εκπομπή.
Keywords
νέα, master chef, λακης λαζοπουλος, ελεονωρα μελετη, σία κοσιώνη, ντορετα παπαδημητριου, ιθύνοντες, mega, agb, master, chef, ant1, φως, alpha, σρόιτερ, star, σκαι, νουμερα τηλεθεασης, αλ τσαντιρι νιουζ, φαιη σκορδα, νικητης master chef, φωτης σεργουλοπουλος, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, τελος του κοσμου, νίκος αναστασιάδης, αγγελικη, τσαπανιδου, ελενη, δυνατα, σρόιτερ, νικολουλη, οθονες, ονοματα, περιοδος, προγραμμα, τηλεοραση, φως, agb, star, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, γιωργος αυτιας, δευτερο, διαστημα, δικη, διδυμο, δυναμικο, ευα, ειπε, ελληνικες σειρες, εβδομαδα, ενημερωση, ερχονται, ευα αντωνοπουλου, ζευγος, ζωνη, ιδια, ιθύνοντες, κηφισιας, κλιμα, λαζοπουλος, μανεσης, μενεγακη, μαρια, νικο, νηματα, ολγα τρεμη, ολγα, πινακες, πνοη, ποπη τσαπανιδου, σεζον, σειρες, συνεχεια, σειρα, σία κοσιώνη, σια, σκορδα, τατιανα, τριτη, φορα, χατζηνικολαου, χατζηβασιλειου, χτισιμο, αρναουτογλου, αυτιας, chef, εκπομπες, κωνσταντινα, λακης, μελετη, master, θεματα, θεσεις, χουκλη
Τυχαία Θέματα