Top tv!Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

18:03 18/10/2011 - Πηγή: TVNea
                          Ποια είναι η δημοφιλής είδηση της εβδομάδας?Το Νο1?
Mέσα στον τυφώνα των απεργιών και της...αντεννικής σκυταλοδρομίας ξεμυτίζει το 4ο τεύχος του Τop tv!Η πιο original ανασκόπηση της εβδομάδας!Πιο χορταστικό μενού δε θα μπορούσαμε να έχουμε....Σερβίρουμε το ΤΟP 9:


9)Στον καιρό του Οθωνα:Είναι που είναι ο κοσμάκης,θα τον αποτρελάνει το ΕΣΡ. Ο Ezel προκαλεί εθνικό μίσος,οι Αρβύλα
και ο Λαζό υποβαθμίζουν την ποιότητα.Στον κόσμο της παράνοιας ο Πρετέντερης προάγει την εθνική συμφιλίωση και την κοινωνική συνεισφορά?

8)Κάτι ήξερε ο Αρναούτογλου:Η Τάτι πλαντάζει στο κλάμα διαβάζοντας το σπαρακτικό γράμμα μιας βιασθείσας...και ο σκηνοθέτης κάνει πλανάκια στις 'fantastic 4' που προσπαθούν-ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ- να βγάλουν δάκρυ.Μείνε εκεί στο κοντινό της Τάτις,χίλια κομμάτια να γίνει?Presenter,σεναριογράφος & ηθοποιός έγινε για την άπονη Agb... Tώρα και director?

7)Η Βασίλισσα είπε ναι στην αυτοδυναμία: Oύτε ντέρμπυ,ούτε αγωνία.Η Ελεν έδωσε μονοκούκι τις ψήφους της στο παλιό της μαγαζάκι..αφήνοντας το συμμαθητή Λιάγκα χωρίς
υπουργείο!Εντυπωσιακό το 40άρι του αντεννικού πρωινού,έστω κι αν ψιλονιστάξαμε στο 11-1. 

-Δεν πέφτει η σκυτάλη Αργυρούλα: Oταν έχασε τη βανίλια η Μπαρμπαρίγου,πιστέψαμε πως η ομάδα ακυρώθηκε!! Αλλά κι ο Φερεντίνος 'κανόνισε' τη...σταρούμπα για τα καλά: ''Κανονικά
δεν πρέπει να είμαι δίπλα σου'' και ''αν θέλεις σε βοηθάω,αν και δεν είναι συμφωνημένο'' (ΥΓ.Αν δεν ήταν τα βογγητά της Μενεγάκη πάνω απ'τα κοκκινιστά τόσα χρόνια,δε σε έβλεπα ελληνίδα 'Μάρθα Στιούαρτ'....) 

5)Οσο έχω κοννέ:Kαλομονταρισμένη η πρεμιέρα του rockumentary της 'απόλυτης'.Τι έμεινε να δούμε στα επόμενα επεισόδια?Θα σας γελάσω.(Stock από επιτυχίες και γκόμενους σίγουρα έχει η Θεά  Αννα).Τι μας έμεινε περισσότερο από το πρώτο επεισόδιο?Οχι,δεν ήταν η πίκρα που άφησε στην Αντζελα το reality (botox,κηδείες,γάμους,προσευχή και νοσοκομεία τα έβγαλε με κάμερα τζαμπέ...αυτό είναι καλλιτέχνης κύριοι).Ηταν η εξομολόγηση 'καρδιάς' της κόρης Σοφίας,η οποία αφού κατάστρεψε 2 μικρόφωνα και ένα σήριαλ τώρα είναι designer και τα βγάζει πέρα μόνη της...
TOP κλικάρισμα: Το Αgbικό χαστούκι στο Star προκάλεσε αντιδράσεις για τη στάση του blog μας.Προς ρεπόρτερ του καναλιού:Επί μία εβδομάδα γίνεται 'σημαία' ο θάνατος του επιχειρηματία Γιγουρτάκη,προφανώς μετά από εντολή.Καλές οι πένθιμες μουσικές,οι έρευνες και τα 'αποχαιρετιστήρια γράμματα', αλλά η ερώτηση 'ήταν μια σχέση πάθους & μίσους?' προς τη σύντροφο του αποθανόντα-την ώρα που έκλαιγε-δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη των λιγοστών,πλέον,τηλεθεατών σας?

3)Μείνε όπως είσαι:Xρήστο Φερεντίνο.Αν και ήσουν σαν το ψαράκι έξω απ'τη γυάλα,είσαι πάντα..ψάρι.Ευγενής & επικοινωνιακός.Μην αρχίσεις τα ρεψίδια στην κουζίνα...Μπήλιω Tσουκαλά.ΕΣΥ είσαι η ελληνίδα Carrie Bradshaw.Γελάκια,ναζάκια,λαθάκια,πλέον και fashion icon!Λάκη Λαζόπουλε. Γιατί σε έχουμε ανάγκη,ίδιο και απαράλλαχτο.

2)Δεν αλλάζεις κάτι?
Keywords
Τυχαία Θέματα