Α.Μπουρδούμης: "Eίμαι ερωτευμένος και περνάω πολύ καλά στη σχέση μου"

13:26 20/4/2011 - Πηγή: TVNea

Καλεσμένος του Γιώργου Σατσίδη στην κινηματογραφική του εκπομπή στο MTV είναι ο περιζήτητος ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης. O Αλέξανδρος σε μιααποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για τα σχέδια γάμου, τον έρωτα στη ζωή του, τοDancing with the stars, τους πολιτικούς και παίρνει ξεκάθαρη θέση στο κατά πόσοο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάζει τις υποκριτικές ικανότητες της ΖέταςΜακρυπούλια. Τέλος αποκαλύπτει ότι έχει παίξει σε ταινία… εντελώς γυμνός!

«Ο γάμος προκύπτει μετά από έναν μεγάλο
έρωτα» εξηγεί ο ταλαντούχος ηθοποιός,που μπορεί να μην βλέπει γάμο στο άμεσο μέλλον, όμως δηλώνει ερωτευμένος καιέτοιμος να κάνει πολλές θυσίες για την αγαπημένη του. «Το έχω κάνει και στοπαρελθόν και γενικά είμαι έτσι. Κάνω θυσίες για τη γυναίκα που είναι μαζί μου.Μια φορά, έφυγα μέσα στη νύχτα και ταξίδεψα Θεσσαλονίκη-Αθήνα για να συναντήσωτην αγαπημένη μου», ομολογεί και συνεχίζει «είμαι ερωτευμένος και περνάω πολύκαλά στη σχέση μου γιατί υπάρχει, εκτός του έρωτα και της αγάπης, ο θαυμασμός».Ο Αλέξανδρος πάντως, αν και καρκίνος στο ζώδιο δεν είναι ιδιαίτερα ζηλιάρης:«Ζηλεύω στα φυσιολογικά πλαίσια, αν νιώσω ότι περνάω τα όρια, γίνομαιαυτοκαταστροφικός γι’ αυτό προσπαθώ να συγκρατούμαι»!


Τα talent shows  της τηλεόρασης  δεν θα μπορούσαν να λείπουν, βέβαια,από τις ερωτήσεις του Γιώργου Σατσίδη,  «πέρσι με είχαν προσεγγίσει τόσογια το Dancing with the Stars όσο και για το Just the 2 of Us. Εγώ αρνήθηκαγιατί πιστεύω ότι όταν μπλέκεσαι με πολλά πράγματα χάνεις τον στόχο σου. Δενθεωρώ ότι έχω να κερδίσω κάτι από αυτά, άλλωστε τα ταλέντα μου τα χρησιμοποιώστη δουλειά μου», εξηγεί,  ενω στην ερώτηση του Γιωργου σχετικα με το ότιαξιόλογοι ηθοποιοί όπως ο Χρηστος Λούλης και άλλοι κρίνουν τις υποκριτικέςικανότητες της Ζετας, ο Αλεξανδρος παίρνει ξεκάθαρη θέση  «Καποιοι ίσως της την πέφτουν επειδή έχει τόσηεπιτυχία», εξηγεί ο ηθοποιός «έχουμε κάνει μαζί περιοδεία και η Ζέτα είναι έναςπολύ καλός χαρακτήρας. Στο κάτω κάτω το κοινό είναι εκείνο που θα κρίνει τοαποτέλεσμα, δεν το κρίνουμε εμείς μεταξύ μας. Η άποψή μου για κάποιονσυνάδελφο, δεν αφορά κανέναν. Αν πιστεύω κάτι, θα το πω στους φίλους μου. Ωςεκεί».

Και μπορεί να μην εξοργίζεται με τη Ζέτα Μακρυπούλια, όμως ο ΑλέξανδροςΜπουρδούμης εξοργίζεται με την κατάσταση στη χώρα μας και τους πολιτικούς.«Είμαστε όλοι εξοργισμένοι γιατί νιώθουμε προδομένοι. Κάποιοι τίναξαν τηνμπάνκα στον αέρα και έχουν το θράσος τώρα να μην κρατάνε καν χαμηλό προφίλ.Έχουμε πάθει ανοσία στην ατιμωρησία. Κανείς δεν πιστεύει ότι θα τιμωρηθούν», εξηγείο Αλέξανδρος που βασίζει τις ελπίδες του στους νέους «Η τομή θα έρθει από τηνέα γενιά, η δική μου γενιά έχει ήδη παραιτηθεί, οι νέοι όμως έχουν
δυναμική».

Όσο για τη «Ζωή της Άλλης» ο Αλέξανδρος εξηγεί στον Γιώργο πως  ο κόσμοςστεναχωρήθηκε πολύ με την αποχώρησή του από τη σειρά. «Με σταματούν στο δρόμοκαι μου λένε τα καλά παιδιά φεύγουν πρώτα», λέει χαριτολογώντας και εξηγεί πωςεκείνος ήξερε από την αρχή την έκβαση του σεναρίου.

Η μεγαλύ
Keywords
Τυχαία Θέματα