Αdam Lambert: Κυκλοφορεί νέο mini album!

08:04 7/10/2012 - Πηγή: TVNea
Ο Adam Lambert ανακοίνωσε ότι στις 16 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το TRESPASSING EP από την 19 Recordings / RCA Records. Το "Trespassing" είναι το τρίτο single από το δεύτερο ομότιτλο album του Lambert. Έχοντας λάβει διθυραμβικές κριτικές όπως του Rolling Stone "the great pop album everybody was hoping Adam Lambert would make",
το Trespassing έκανε ντεμπούτο στο #1 του Billboard Top 200.

Ο Lambert έγραψε το τραγούδι με τον κορυφαίο παραγωγό/ rapper/ τραγουδοποιό Pharrell Williams και το περιοδικό Billboard το αποκαλεί “"Trespassing" a startling, stomping, altogether tremendous (song), in which Lambert snarls 'Wait 'til you get a load of me' over a beat that Michael Jackson would have loved".

Το TRESPASSING EP θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα όπως επίσης και στο www.AdamOfficial.com. Θα κυκλοφορήσει και σε cd, το οποίο θα μπορεί κάποιος να αγοράσει αποκλειστικά από το www.AdamOfficial.com αργότερα μέσα στη χρονιά. Οι fans που θα προ-παραγγείλουν το cd θα λάβουν κανονικά την digital έκδοσή του, την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη.

Το debut album του Lambert το “For Your Entertainment” έχει πουλήσει σχεδόν 2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ο Lambert ήταν υποψήφιος για Grammy στην κατηγορία Best Male Pop Vocal Performance για το “Whataya Want From Me” το 2010. Αυτό το καλοκαίρι ο Lambert πραγματοποίησε συναυλίες με τους Queen σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές χώρες και στην Μεγάλη Βρετανία ως ο τραγουδιστής του group, αφού προηγουμένως μοιράστηκαν την σκηνή για το φινάλε των MTV European Music Awards όταν και τιμήθηκαν με το Lifetime Achievement Award. Πιο πρόσφατα, ο Lambert ήταν ο μοναδικός με καταγωγή από την Δύση που ήταν καλεσμένος για να εμφανιστεί στον τελικό του The Voice της Κίνας σε ένα κοινό 500 εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Tracklist:

Trespassing
01 Pharrell Radio Mix
02 Benny Benassi Remix
03 Zak Waters Radio Mix
04 vAnity mAchine Remix
Never Close Our Eyes
05 R3hab Remix
06 Mig & Mike Rizzo Radio Mix
Better Than I Know Myself
07 Robert Marvin & Shearer Remix
Pop That Lock
08 Johnny Labs Extended Mix

πηγή : mtvgreece http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα