«Αγανάκτησε» και ο Λάκης Λαζόπουλος(VIDEO)

00:45 1/6/2011 - Πηγή: TVNea
Ένα "Αγανακτισμένο" τσαντίρι, φωνή των "Αγανακτισμένων του Συντάγματος του Λευκού Πύργου της Πάτρας" ξεκίνησε σήμερα με έναν Λάκη Λαζόπουλο που φώναξε "Όλοι στην πλατεία τέλειωσαν τ΄αστεία".
Οι δεκάδες τσαντιριώτες που βρέθηκαν και αυτή την Τρίτη στα πλατό του Αλ Τσαντίρι κρατώντας κατσαρόλες και κουτάλες τραγουδούσαν "Βάρα Βάρα την κουτάλα βάρα".
Με το δικό του μοναδικό τρόπο ο Λάκης σχολίασε την πολιτική πραγματικότητα, τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών την οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος.
συνέχεια...(+video) 



"Ήρθε
το τέλος του καναπέ" είπε ο Λάκης και η φωνή των αγανακτισμένων ακούστηκε σ΄ολόκληρη τη χώρα.

Και βέβαια δεν έλειψαν και οι συνήθεις ύποπτοι του τσαντιριού. Ο Κώστας Πρέκας, η Πετρούλα Κωστίδου ο γιατρός Φικιώρης, ο Τρύφωνας Σαμαράς αλλά και μεγάλο μέρος του πολιτικού κόσμου παρέλασαν από τη σατιρική σκηνή του Λάκη Λαζόπουλου.

Ο Λάκης για τον Μίκη


"Φωτιά" έβαλε στο Al Tσαντίρι ο Δημήτρης Μητροπάνος. Η δωρική φωνή του μεγάλου λαικού τραγουδιστή οι λιτοί στίχοι του Μάνου Ελευθερίου και της Λίνας Νικολακοπούλου μαζί με τις μελωδίες του Σταμάτη Κραουνάκη ταξίδεψαν αλλά και ξεσήκωσαν το κοινό. Το τραγούδι του "Κατσαρόλα" αφιέρωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης σ ΄όλους τους "Αγανακτισμένους" στις πλατείες της Ελλάδας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μαζί με τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Σταμάτη Κραουνάκη ερμήνευσαν ένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια "Οταν έχω εσένα" και έδωσε ραντεβού με τους τσαντιριώτες του την επόμενη Τρίτη. Οσο για το τελευταίο Τσαντίρι της σεζόν. Οπως όλα δείχνουν θα γίνει την Τρίτη 14 Ιουνίου στη Λάρισα.

ΠΗΓΗ:REAL.GR
Keywords
Τυχαία Θέματα