Άγριο ξέσπασμα και τα δάκρυα της Καλλιμούκου! - σε αμηχανία η Ελένη! (VIDEO)

17:31 8/3/2013 - Πηγή: TVNea
Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα οργής είδαμε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μοντέλο-παρουσιάστρια Αντωνία Καλλιμούκου! Η Ελληνίδα καλλονή αναφέρθηκε με σκληρά λόγια και ανεβασμένους τόνους στην υπόθεση της εμπλοκής του ονόματός της στο ροζ σκάνδαλο πασίγνωστης πανελίστριας στη Βουλγαρία!

Η 25χρονη πρώην εστεμμένη μίλησε
έξω από τα δόντια και προσπαθώντας να κρατήσει τα δάκρυά της αναφέρθηκε ανοιχτά στο ζήτημα. "Δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένοι άθλοι δημοσιογράφοι που για να κερδίσουν μερικά κλικ γράφουν και φωτογραφίζουν έξυπνα μια πρώην εστεμμένη, πανελίστρια σε καθημερινή εκπομπή, με μεγάλη τηλεθέαση και που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είμαι μόνο εγώ." αναφέρει το μοντέλο και συνεχίζει: "Ξέρουν με ποιον άνθρωπο μιλάνε; Ξέρουν τι είδους άνθρωπος είμαι εγώ προσωπικά; Προκαλώ οποιονδήποτε από αυτούς τους δήθεν άντρες να βρουν στοιχεία για την ενοχή μου και να μου τα παρουσιάσουν! Έχω μιλήσει με την πρεσβεία της Βουλγαρίας για να ζητήσω αποδεικτικό πως ουδέποτε έχω πάει σε αυτή τη χώρα!" τονίζει η Αντωνία Καλλιμούκου.

Για το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά επισημαίνει: "Δεν μπορώ να κάνω μήνυση, γιατί πρόκειται για blog, όπου καθένας υπογράφει ανώνυμα. Είναι σα να κάνω μήνυση σε ένα φάντασμα. Έχει να κάνει με τη Google, με την Αμερική, όπου η δυσφήμιση δεν αναγνωρίζεται ως ποινικό αδίκημα! Λυπάμαι πολύ που ο νόμος δεν μπορεί να με προστατέψει, γιατί σήμερα είμαι εγώ το θύμα, αύριο θα είναι κάποιος άλλος! Αυτό θα γίνεται; Κι αυτός που γράφει κάθε φορά αυτές τις ανακρίβειες και βρομίζει το όνομά μου, κρύβεται πίσω από την οθόνη και έχει εξουσία! Ποιος είναι σοβαρός δημοσιογράφος μωρέ; Έτσι θα γίνεται; Ποιος είναι;" ξεσπά το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια.

"Οι γονείς σου το γνωρίζουν;" την ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη, καθώς παρακολουθούσε το ξέσπασμά της. "Εννοείται! Εγώ τους ενημέρωσα! Τι θα μου πει; Λες να μην ξέρει η μάνα μου τι παιδί έχει;" απάντησε ρητορικά η Αντωνία, ενώ τέλος ευχαρίστησε την παρουσιάστρια για το βήμα που της έδωσε μέσα από την εκπομπή της να ξεκαθαρίσει όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO, ΕΔΩ:
Keywords
Τυχαία Θέματα