Ανδρέας Δημητρέλος: ''Σε δύο μήνες ίσως να μην υπάρχει ΑΕΚ''

08:17 20/8/2012 - Πηγή: TVNea
Δύο μήνες έχει ζητήσει η πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη για να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους στην ΠΑΕ ΑΕΚ, όμως η ομάδα ''καίγεται'' άμεσα για τις εξελίξεις.

Αυτό ήταν και το μήνυμα που θέλησε να περάσει στους υποψηφίους επενδυτές ο Ανδρέας Δημητρέλος, λέγοντας χαρακτηριστικά: ''Οι δυο μήνες που ζητάτε είναι πολλοί... Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ΑΕΚ σε 60 μέρες με την υπάρχουσα κατάσταση. Αν πραγματικά θέλετε να
εμπλακείτε, πρέπει να δράσετε γρηγορότερα.

Ο μεγάλος βραχνάς αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ είναι η ανεύρεση χρημάτων εντός της εβδομάδας για την πληρωμή οφειλών στην εφορία, τη δόση του άρθρου 44 και ένα ακόμη ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ για άλλες οφειλές, και να καταφέρει να σφραγίσει εισιτήρια για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο.

Από την πλευρά του ο Βιντιάδης θέλει να σιγουρευτεί πως τα χρέη της ΠΑΕ δεν ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια ευρώ και στη συνέχεια να προχωρήσει στην απόκτηση του 51% των μετοχών, με την καταβολή 12 εκατομμυρίων ευρώ μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Δημητρέλος φροντίζει να συγκεντρώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται οι υποψήφιοι επενδυτές, προκειμένου να διευκολύνει και να επισπεύσει τον έλεγχο.

Πηγή: Onsports.grhttp://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα