Αγγελική Ηλιάδη - Κώστας Μηλιωτάκης: Νέος έρωτας στην show - biz ;

16:16 11/7/2011 - Πηγή: TVNea
Η Αγγελική Ηλιάδη και ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης, λέγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια οτι είναι το νεο ζευγάρι της show biz. Eίναι όμως αλήθεια; Τι λέει η γνωστή τραγουδίστρια για την σχέση που έχει με τον συνθέτη; 
Τώρα, που μετά και από το τέλος του ''Dancing With The Stars'' όπου ήταν απ τις πιο δημοφιλείς συμμετοχές, η τραγουδίστρια απολαμβάνει την επιτυχία που ήδη γνωρίζει το νεο της CD με τίτλο ''Με την αγάπη τα έχω βάλει'' που κυκλοφορεί απ την Ηeaven, oι κάμερες και τα φλας των φωτογράφων ολοένα και πιο κοντά της είναι, επομένως πώς να μην απασχολήσει τα φώτα και μια νεα ενδεχόμενη εξέλιξη της προσωπικής ζωής της τραγουδίστριας. Οι φήμες για σχέση της με τον συνθέτη, δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κι όμως φουντώνουν περισσότερο μετά απ την κοινή τους εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς και η Έλλη Κοκκίνου πριν λιγο καιρο. 
Όταν οι φωτογράφοι πλησίασαν την κα. Ηλιάδη εκείνη ζήτησε ευγενικά να φωτογραφήσουν μόνο εκείνη, κάτι το οποίο όμως δεν έκαναν και θαμώνες του μαγαζιού οι οποίοι φωτογράφησαν και τους δύο και ανάρτησαν τις φωτογραφίες του ‘’ζευγαριού’’ στο fan club της τραγουδίστριας.
Πρόκειται για μία απλή επαγγελματική συνεργασία, για μία φιλία ή για έναν μεγάλο έρωτα; Ο χρόνος θα δείξει…Η ίδια πάντως λέει: ''Ο Κώστας είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, ένα απ τα άτομα που ήταν πολύ κοντά μου στις δύσκολες στιγμές μου, με στήριξε στο χαμό του Μπάμπη Λαζαρίδη, και είναι ένας πολύ καλός φίλος. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Μπάμπη, δεν μπορεί να γίνει πατέρας για τον μικρούλη γιο μου, τον Μπαμπίνο μου. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω''.
Keywords
Αναζητήσεις
kostas miliotakis
Τυχαία Θέματα