Άννα Μπουσδούκου: Την αγχώνει η μάχη με την Πόπη Τσαπανίδου ;

13:01 25/9/2013 - Πηγή: TVNea
Για την εκπομπή "ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ", το άγχος των πρώτων ημερών, την αναμέτρηση με την Πόπη Τσαπανίδου, αλλά και τις δυσκολίες της ζωής, μίλησε η νεαρή δημοσιογράφος, Άννα Μπουσδούκου στην Χριστίνα Κόμπου από το περιοδικό "HELLO"!

Είχατε ενδοιασμούς για την εκπομπή;

"Όχι. Με όσο το δυνατόν περισσότερη συνείδηση και γνωρίζοντας πολύ καλά τι σημαίνει αυτό, τι ευθύνη αναλαμβάνω και πόσο λεπτή είναι η γραμμή, δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Ήταν κάτι που με ενδιέφερε εξ ολοκληρου".

Η
"αναμέτρηση" με την Πόπη Τσαπανίδου, με έναν άνθρωπο ποτ έως τώρα συνυπήρχατε στον ΣΚΑΪ, δημιουργεί ένα επιπλέον άγχος;
"Είμαι αφοσιωμένη σε αυτό που κάνω έχοντας φυσικά τα αντανακλαστικά μου σε εγρήγορση για το τι συμβαίνει γύρω μου σε όλα τα κανάλια, καθώς γνωρίζω ότι το προϊόν κάποιου καναλιού είναι αμιγώς ψυχαγωγικό ή ενημερωτικό. Σαφώς υπάρχει ο ανταγωνισμός, αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ο καθένας κοιτάζει τη δουλειά του ή τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ".

Πως αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες στη ζωή σας;

"Είμαι των άκρων. Δηλαδή θα πέσω στα πατώματα, θα νομίζω ότι έχει έρθει το τέλος του κόσμου και μέσα σε ένα λεπτό μπορεί να πετάω στα σύννεφσ. Προσπαθώ να το κοντρολάρω όλο αυτό γιατί στο τέλος θα με εξαντλήσει"
Υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή;

"Τώρα δεν υπάρχει καθόλου χρόνος. Μετά από κάθε αρχή κοιτάς να βρεις τον τρόπο να το κοντρολάρεις γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Όταν είναι μοιρασμένα τα πράγματα τότε έρχεται και η ισορροπία στη ζωή σου. Όλα είναι αλληλένδετα".
Keywords
Αναζητήσεις
anna bousdoukou
Τυχαία Θέματα