Άννα Βίσση: γιατί φεύγει για το Βέλγιο;

19:00 19/10/2013 - Πηγή: TVNea
Τις αποσκευές της για το μακρινό Βέλγιο ετοιμάζει η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ και σίγουρα η είδηση αυτή θα σας κάνει να αναρωτιέστε τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει εκεί η Άννα Βίσση.

Στο φημισμένο Bozar (Center for Fine Arts) των Βρυξελλών του Βελγίου, τρεις δημοφιλείς Κύπριοι τραγουδιστές, μεταξύ αυτών και η Άννα Βίσση, ενώνουν τις φωνές τους για χάρη της Κύπρου. Η Επίτροπος της Κύπρου
στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κυρία Ανδρούλλα Βασιλείου, προσκάλεσε την Άννα Βίσση, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τη Δέσποινα Ολυμπίου σε μία μεγάλη συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς στη συναυλία με τίτλο "Cyprus Unplugged", όπου σκοπός της είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση ευαγών ιδρυμάτων για τα παιδιά στην Κύπρο. Το μουσικό γεγονός πρόκειται να στρέψει επάνω του πολλά βλέμματα, καθώς διοργανώνεται από μέλος της Κομισιόν, περνώντας το μήνυμα πως η μουσική μπορεί σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς να ενώσει και να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η τιμή της εισόδου είναι 30 ευρώ και η ώρα προσέλευσης 20:30.
Keywords
Τυχαία Θέματα