Αντωνία Χαραλάμπους:Πού αποδίδει την επιτυχία του σίριαλ 9 ΜΗΝΕΣ;

12:30 8/6/2016 - Πηγή: TVNea
Η Αντωνία Χαραλάμπους υποδύεται την Κρίστη στην καθημερινή σειρά του STAR, «9 μήνες», και έχει καταφέρει να κερδίσει θετικές εντυπώσεις. Η ίδια μιλάει στο περιοδικό TV ZAΠΙΝΓΚ τόσο για το πού οφείλεται η επιτυχία του σίριαλ όσο κι αν νιώθει αμήχανα που τη σταματούν στον δρόμο επειδή την αναγνωρίζουν...

Καταρχάς, θέλω να μου κάνεις έναν απολογισμό για τη φετινή χρονιά.

''Ήταν μια δημιουργική και πολύ αγχωτική χρονιά, καθώς έκανα πολλά πράγματά μαζί:
Θέατρο και τηλεόραση. Σίγουρα, όμως, κέρδισα πολλά πράγματα''.

Οι «9 μήνες» αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο και κάπως έτσι πήρατε το «πράσινο φως» για του χρόνου...

''Από τη στιγμή που η σειρά πήγαινε καλά, υπήρχαν πάντα συζητήσεις ότι θα ’ταν καλό να συνεχιστεί και του χρόνου. Στην Κύπρο λίγο-πολύ συνηθίζεται οι σειρές να παίρνουν μια παράταση. Το βλέπω όμως και στην Ελλάδα που με σταματούν στον δρόμο. Να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα''.

Ένιωθες αμήχανα που σε σταματούσαν στον δρόμο;

''Απλά παραξενεύτηκα. Ήρθα στην Ελλάδα για μια άλλη δουλειά και δεν περίμενα ότι θα με αναγνωρίσουν και θα με σταματήσουν για να μου μιλήσουν. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα''.

Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η επιτυχία της σειράς;

''Το σενάριο έχει στοιχεία που το κάνουν από μόνο του μοναδικό. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι κάποιοι ρόλοι έχουν ζωντανέψει με τέτοιο τρόπο που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι «τρέχουν» πολλές ιστορίες μαζί''.

Η αποχώρηση του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου, επηρέασε το κλίμα;

''Επειδή στα καθημερινά σίριαλ δουλεύουμε πολλές ώρες, είναι καλό να μην αλλάζουν οι συνεργάτες. Όταν φεύγει και έρχεται κόσμος ,υπάρχει μια αναταραχή, αλλά δεν μπορώ να πω αν μας επηρέασε αρνητικά. Όλοι οι άνθρωποι -και ο Κώστας όσο ήταν αλλά και αυτοί που ήρθαν- προσπαθούν πάρα πολύ''http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα