Απίστευτο!!!Ποιο ελληνικό video-clip έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 100.000 προβολές,και τον ίδιο αριθμό likes και dislikes ?

09:31 12/4/2013 - Πηγή: TVNea
Η εν λόγω καλλιτέχνιδα έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις,έχουν γραφτεί πολλές φορές πικρόχολα σχόλια για τη δουλειά που κάνει τα τελευταία 5 χρόνια ,ενώ ορισμένα από τα video-clips της έχουν μεγάλο αριθμό των dislikes.Όπως καταλάβατε...η εν λόγω τραγουδίστρια,είναι η Κατερίνα Στικούδη, η οποία με το τελευταίο της single
και video-clip ''Ψηλά Τακούνια'' ο κόσμος πραγματικά έχει διχαστεί. Μπορεί το video-clip να είναι υπερπαραγωγή,τα κοστούμια και η χορογραφία εξαιρετικά ,και τα views του video να έχουν ξεπεράσει τα 100.000 (συγκεκεριμένα τα 115.458) , όμως η μπάρα των likes kai dislikes είναι σε απόλυτη...ισορροπία,αφού το συγκεκριμένο clip έχει 1050 likes και dislikes. Το κομμάτι ,πάντως,αρχίζει και παίζει σιγά-σιγά στα ραδιόφωνα,ενώ και στο Hitlist Hellas του Mtv βρίσκεται στην 1η θέση. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο κομμάτι?Νέα ''επιτυχία'' η ''αποτυχία'' της Στικούδη?
Keywords
Τυχαία Θέματα