Αποχωρήσεις και αφίξεις...

10:46 20/12/2015 - Πηγή: TVNea
Είναι πια γνωστό πως από τη νέα χρονιά η εκπομπή ¨Καλημερούδια¨ αλλάζει σε μεγάλο βαθμό με αποχωρήσεις και αφίξεις.

Την αρχή έκανε ήδη η ¨Ρένα της Φτελιάς¨ μετά από δική της παραίτηση.Βέβαια πηγές μέσα από την εκπομπή αναφέρουν πως προέβη σε αυτή την ενέργεια επειδή είχε αντιληφθεί εδώ και καιρό πως πολύ σύντομα θα ερχόταν και η απόλυση.

Στη συνέχεια φαίνεται πως την πόρτα της εξόδου θα δουν η Μαριέλλα Σαββίδου και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.Ο δεύτερος θα αξιοποιηθεί στο δυναμικό του δελτίου ειδήσεων
του καναλιού,ενώ και η πρώτη θα περιμένει να μπει το Πάσχα σε γυρίσματα για την ¨Εθνική Ελλάδος¨.Μπορεί να γράφεται πως και η Σοφία Μανωλάκου θα αποχωρήσει από το πρωινό μαγκαζίνο,ωστόσο φαίνεται πως η συγκεκριμένη έχει κερδίσει κάποια στελέχη του σταθμού και τη θέλουν στο δυναμικό της εκπομπής.

Ακούνητοι μένουν επίσης η Ντορέττα Παπαδημητρίου,η Βίκυ Παγιατάκη,ο Χρήστος Νέζος,ο Κώστας Μαρτάκης και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Όσο για το ποια πρόσωπα θα εισβάλλουν από το Γενάρη στα ¨Καλημερούδια¨ αξίζει να σημειωθεί πως οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί.Βέβαια πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Δημήτρης Μηλιόγλου,ο οποίος κατά κοινή ομολογία έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο πέρυσι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου,όσο και τους πρώτους μήνες της σεζόν στο ¨NAMASTE¨ με τη Ναταλία Γερμανού.

Για να δούμε...http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα