Αποχώρηση σοκ από νυχτερινή πίστα

17:11 5/11/2011 - Πηγή: TVNea
Με μία λιτή ανακοίνωση, η εταιρία του πασίγνωστου τραγουδιστή έστειλε δελτίο τύπου με το οποίο ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται.Οι λόγοι της αποχώρησης του τραγουδιστή από το σχήμα στο οποίο εμφανίζεται με τον Σταμάτη Γονίδη και τη Φανή Δρακοπούλου είναι άγνωστοι μέχρι στιγμής, καθώς η on stage εμφανίσεις του με τον Σταμάτη Γονίδη, σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε τέτοια εξέλιξη.Ο λόγος για τον...
Νίκο Κουρκούλη! Ο γνωστός τραγουδιστής
ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο «Teatro» τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Heaven, αποχώρησε από το κέντρο μαζί με το επιτελείο του. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που έστειλε η Heaven για την αποχώρηση του Νίκου Κουρκούλη από το εν λόγω σχήμα.
Η πλευρά του Νίκου Κουρκούλη έγινε γνωστή μέσα από το δελτίο τύπου που έστειλε η εταιρία του, φαίνεται όμως πως και η άλλη πλευρά, ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου δηλαδή, στέλνει δελτίο τύπου ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση. Ο Κώστας Μπερτάκης διευκρινίζει ότι η συνεργασία λύθηκε συναινετικά, για προσωπικούς λόγους του Νίκου Κουρκούλη, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους. Γνωστοποιεί επίσης ότι το σχήμα θα συνεχίσει ως έχει μέχρι και την επόμενη βδομάδα που θα ανακοινωθεί το όνομα το οποίο θα πλαισιώσει το ήδη υπάρχων σχήμα.


Keywords
Τυχαία Θέματα