Αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη

17:05 17/9/2011 - Πηγή: TVNea
Ta ναρκωτικά,η προσωπική ζωή και η δύσκολη περίοδος.
-Υπήρξε ένα συγκεκριμένο γεγονός που έζησες και σε έκανε να πεις «τώρα πρέπει να ωριμάσω»;
Αυτό το κλικ ήρθε μέσα από χρόνια δουλειάς. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα ότι τώρα θα αρχίσω να ωριμάζω. Ήρθε μέσα από τα λάθη, τις σκέψεις, τη θλίψη, τη χαρά, τη δουλειά, τις συζητήσεις, μέσα από τη ζωή. Δεν ντρέπομαι να πω ότι έχω περάσει από δυνατές φάσεις, όπως η κατάθλιψη, οι οποίες με έφεραν σε ένα σημείο που μπόρεσα να δω τον εαυτό μου ξεκάθαρα. Να δω ότι ο Μαζωνάκης ήταν πολύ πιο μπροστά από τον Γιώργο και να φέρω το θέμα σε μια ισορροπία. Να ευχαριστήσω τον Γιώργο, να τον χαϊδέψω, να τον περιποιηθώ, να τον αγαπήσω, να τον αγκαλιάσω. Αυτό ήταν το βασικό θέμα που με είχε οδηγήσει στην κατάθλιψη: η εγκατάλειψη της προσωπικής μου ζωής.

Όταν ήσουν νεότερος, η φράση που σε ακολουθούσε ήταν το «Μαζώ ίσον sex, drugs & rock ’n’ roll». Πώς σου φαίνεται αυτό;
Μάλλον υπερβολικό, αλλά από την άλλη δεν βλέπω κάτι κακό, με την έννοια ότι δεν έχω απαρνηθεί τίποτα στη ζωή μου. Και δεν απαρνήθηκα από το παρελθόν ούτε το sex, ούτε τα drugs, ούτε το rock ’n’ roll. Αλλά όλα αυτά κάποια
στιγμή οριοθετούνται μέσα στη ζωή. Υπήρξε, λοιπόν, η στιγμή που έπρεπε να κάτσω να δω πώς θέλω να ζω. Κι εφόσον με  ένοιαζε να πιάσω επαφή με τον εαυτό μου, οτιδήποτε παρεμβαλλόταν ανάμεσα στην ανάγκη μου να με γνωρίσω και μένα και με αποπροσανατόλιζε έπρεπε να το πετάξω. Και αυτό έκανα.

Ποτέ κανείς δεν έμαθε τίποτα για την προσωπική σου ζωή.
Το κράτησα καλά, ε; (κάνει μια παιδική γκριμάτσα ικανοποίησης) Δεν είχα και ποτέ καμιά ιδιαίτερη προσωπική ζωή, δεν είχα μακροχρόνιες σχέσεις, δεν συζούσα ποτέ και δεν έμπλεξα με ανθρώπους που θα το έκαναν πρώτο θέμα. Και να σου πω και κάτι ακόμη: δεν έχω κανένα πρόβλημα να κυκλοφορήσω με τη σχέση μου έξω. Όταν υπάρξει, θα το δείτε. (γέλια) (ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PEOPLE)
Keywords
Τυχαία Θέματα