ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Αιφνιδιασμός σε MEGA και ΑΝΤ1 με την μεταγραφή -Ολες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή

16:00 1/8/2013 - Πηγή: TVNea
Αιφνιδιασμός επικρατεί τόσο στο στρατόπεδο του MEGA αλλά ακόμα και στον ΑΝΤ1 με την μεταγραφή βόμβα του ζεύγους από το MEGA στον ΑΝΤ1. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά ξεκινώντας απο το MEGA.

Το TvNea
επικοινώνησε με άνθρωπο του καναλιού , όπου και μας μετέφερε τον αιφνιδιασμό του καναλιού και τον ανθρώπων του με την μεταγραφή του ζευγους Λιαγκα- Σκορδά στον ΑΝΤ1. Όπως μάθαμε έγιναν ραντεβού με τα υψηλόβαθμα στελέχη του MEGA αλλά δεν βρέθηκε καμιά κοινή γραμμή.
Όσο για τον αν θα βγει το Πρωινό μου, εκεί τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν. Ακομα και το πάνελ του Πρωινό μου αυτή την στιγμή δεν ανήκει στο δυναμικό του MEGA.

Και στον ΑΝΤ1 οι άνθρωποι του καναλιού αιφνιδιάστηκαν. Η συμφωνία με το ζεύγος έκλεισε πολύ γρήγορα χωρίς να αφήσουν καν περιθώρια σε φήμες.
Οσο για το που θα παίζει το ζεύγος; Φυσικά και θα παίζει στη πρωινή ζώνη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea η εκπομπή θα παίζει στις 10:00 και θα τελειώνει στις 13:00 μειώνοντας κατα μια ωρα τον Γιώργο Παπαδάκη(7 με 10).
Ο τίτλος θα ειναι Πρωινό ΑΝΤ1 (Παρέα). Διπλα τους η μόνη που έχει θέση αυτή την στιγμή 100% είναι η Λίτσα Πατέρα ενώ σχεδόν σίγουρα θα είναι και η Αργυρό Μπαρμπαρίγου.
Keywords
Τυχαία Θέματα