ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια νεαρή ηθοποιός παίρνει μεταγραφή από το Mega στο Star?

19:00 18/8/2014 - Πηγή: TVNea
Πάρα πολλοί ηθοποιοί από το Mega φέτος μετακινήθηκαν σε σειρές άλλων καναλιών,όπως ο Μάριος Αθανασίου,η Πηνελόπη Πλάκα,η Πηνελόπη Αναστοσοπούλου,η Βάσω Λασκαράκη,η Μυριέλλα Κουρεντή,ο Κρατερός Κατσούλης,η Κάτια Δανδουλάκη,η Νικολέττα Καρρά και άλλοι.

Πάντως και άλλη μία μεταγραφή σας αποκαλύπτουμε σήμερα στο tvnea.Έτσι λοιπόν η Μαίρη Νέγρη που πρωταγωνιστούσε στη σειρά ¨Με τα παντελόνια Κάτω¨ και ενσάρκωνε τη Νατάσσα μετακομίζει στο Star.Θα
πρωταγωνιστήσει στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του καναλιού με τίτλο ¨Όρκος Σιωπής¨.Θα υποδυθεί την κόρη των πρωταγωνιστών.

Μαζί της στο σήριαλ θα είναι επίσης Παναγιώτη Μπουγιούρη, Κάτια Δανδουλάκη, Παναγιώτα Βλαντή, Τόνυ Δημητρίου, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Αντίνοο Αλμπάνη αλλά και με τον Κώστα Καζάκο.

Η σειρά ελληνοκυπριακή και ήδη από τις 6 Αυγούστου έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Κύπρο και μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσουν και τα γυρίσματα στην Ελλάδα,αφού για το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπάρχουν δύο συνεργεία.

Η σειρά προορίζεται για την Prime time του σταθμού της Κηφησσίας που μετά από τόσα χρόνια κάνει comeback στην ελληνική μυθοπλασία.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Απο Δευτέρα 25 Αυγούστου το TVNEA.COM έρχεται ανανεωμένο...http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα