Αποκλειστικό: Ξεκίνησαν στην Τουρκία τα γυρίσματα του "Σουλεϊμάν " -Δείτε το τρέιλερ

15:09 17/8/2013 - Πηγή: TVNea

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 4ου και τελευταίου κύκλου της σειράς «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» στην Τουρκία. Πρώτη μέρα γυρισμάτων ήταν η 15 Αυγούστου και όλοι οι ηθοποιοί και οι συντελεστές ήταν εκεί.

Το 1ο επεισόδιο της νέας σεζόν θα παιχτεί από το Star της Τουρκίας την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη το κανάλι έπαιξε το πρώτο μικρό τρέιλερ της σειράς. Στην Ελλάδα τα επεισόδια του 4ου κύκλου αναμένεται να τα
δούμε μετά τα Χριστούγεννα.

Πάντως, αυτό που χαρακτηρίζει την τελευταία σεζόν του πετυχημένου σίριαλ είναι η αλλαγή της ηθοποιού που παίζει την Σουλτάνα Χιουρέμ και τα πολλά νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στη σειρά.

Η Vahide Gördüm, ενσαρκώνει την Χιουρέμ σε μεγαλύτερη ηλικία και η εταιρεία παραγωγής επέλεξε να την δείξει στο τουρκικό τηλεοπτικό κοινό στο τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου. Τα γυρίσματα συνεχίζονται φυσικά με την Vehide, ενώ οι εξελίξεις στη σειρά είναι καταιγιστικές, καθώς θα πεθάνει ο πρίγκιπας Μεχμέτ και ο πρίγκιπας Μουσταφά, θα δούμε τη δράση του μικρότερου πρίγκιπα Σελίμ, ενώ θα αυτοκτονήσει η Χατιτζέ Σουλτάνα και θα πέσει από το γκρεμό η Νιγκιάρ…

Η παραγωγοί έχουν στόχο να κρατήσουν το τηλεοπτικό κοινό της σειράς καθηλωμένο και για να το πετύχουν αυτό θεώρησαν σωστό να εντάξουν νέους ηθοποιούς στη σειρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ
Keywords
Αναζητήσεις
σουλειμαν ο μεγαλοπρεπης θα ξαναπαοχτει στην τ v, η ελληνιδα ηθοποιος που θα παιξει τη κοσεμ
Τυχαία Θέματα