ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Μόνο με Μπέζο το Mega στο Α μισο

14:46 19/7/2011 - Πηγή: TVNea
 Η κρίση στην τηλεόραση προηγήθηκε της γενικής οικονομικής κρίσης και επιδεινώθηκε κατά τη διάρκειά της. H μείωση της διαφημιστικής δαπάνης εξαφάνισε πρόσωπα και προγράμματα από τα κανάλια, αρκετές φορές εν μία νυχτί. Με αυτό ως δεδομένο το MEGA σχεδιάζει εδώ και καιρό το πρόγραμμα της τηλέοπτικής περιόδου 2011-12 και τελικα βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα.
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Mega.Πολλές
είναι οι σειρές που ανακοινώθηκαν,αλλά όπως όλα δείχνουν μετρημένες θα βγουν και από αυτό το κανάλι. Έτσι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που φτανουν στο Tv nea η μοναδική νέα σειρά που θα βγει από τον Νοέμβριο στο Mega θα είναι η σειρά του Γιάννη Μπέζου (Κλινική Περίπτωση ). Τα κακά οικονομικά και ο λάθος χειρισμός του καναλιού αναγκάζει τους υπευθύνους ( όπως όλα δείχνουν )να ρίξουν τις νέες παράγωγες του από τον Ιανουάριο (μιας και τότε περιμένουν μικρή ανάκαμψη στην   διαφημιστική δαπάνη) .Έτσι  η σειρά 'Σπίτι μου σπιτάκι' μου που ήταν να βγει στο Α μισό,πάει στο Β.
Να σημειώσουμε πως στο Α θα βγει κανονικά η καθημερινή σειρά του Mega, Η Ζωή της άλλης το '50-50' και η νέα σειρά του Μπέζου  ' Κλινική Περίπτωση' ,ενώ όλοι οι άλλοι είναι σε αναμονή μήπως και αλλάξει κάτι την τελευταια στιγμή.
Keywords
Τυχαία Θέματα