ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ στο TVNEA!

16:31 24/2/2014 - Πηγή: TVNea

Γοητευτικός, ταλαντούχος και πάντα καλοπροαίρετος, ο Χρήστος Σπανός μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1! Ο Ερμής τους "Άκρως Οικογενειακόν", ο Περικλής από το "Πίσω στο σπίτι" και σύντομα ο Κοντός από τις "Καλές Δουλειές", μου άνοιξε την καρδιά του και μου μίλησε με ειλικρίνεια για τη δουλειά και τη ζωή του. Ένας από τους ανθρώπους του χώρου με τον οποίο απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του!

-Η σειρά ‘Άκρως Οικογενειακόν” δεν έχει λείψει ούτε μέρα από τις τηλεοράσεις
μας, κι ακόμη σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης. Που θεωρείς πως οφείλεται αυτή η επιτυχία;
-"Κατ'αρχήν είναι οικογενειακή σειρά με ιστορίες της καθημερινότητας που κόσμος τις έχει ζήσει και τις ζει ακόμα παρόλο που έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε. Και φυσικά στους συντελεστές. Ηταν κατι που πέτυχε."

-Στην ουσία όταν παίζεις τον Ερμή ήσουν ακόμη νέος, παιδί. Βλέπεις αλλαγές στον εαυτό σου με την πάροδο του χρόνου όσον αφορά την υποκριτική σου ικανότητα;
-"Θα ήταν ψέμα αν σου έλεγα πως δεν βλέπω αλλαγές. Σαφώς και βλέπω αλλά με συμπάθεια... Ξέρεις κάτι; Φέτος τα Χριστούγεννα έβλεπα τα επεισόδια τα βράδια σε επανάληψη. Είχα να τα δω πολλά χρόνια. Βλέπω πολλά λάθη αλλά δεν τα κρίνω αυστηρά. Μην ξεχνάς ότι ήταν ουσιαστικά από τις πρώτες μου δουλειές στην τηλεόραση."

-Σε λίγους μήνες γίνεσαι 40 χρόνων κι όμως στο μυαλό όλων έχεις μείνει ο 18χρονος Ερμής. Πως νιώθεις γι’αυτό;
-"Ακόμα με έχετε στο μυαλό σας σαν 18 χρόνο; Και ήρθες τώρα να μου θυμίζεις και την ηλικία μου;(γέλια). Νοιώθω πολύ ωραία που σε λίγους μήνες θα κλείσω τα 40 και είμαι έτσι... Το προσπαθώ πολύ με γυμναστική και σωστή διατροφή αλλά νομίζω ότι έχω και καλό DNA . Υπάρχουν άνθρωποι που είναι 25 και φαίνονται 35. Εγώ πάντα φαινόμουν μικρότερος. Μου αρέσει αυτό γιατί μου δίνει περισσότερες δυνατότητες για ρόλους. Δε θα παίξω ακόμα τον 40άρη. Βέβαια υπάρχουν και στιγμές που λέω οτι ο κόσμος με έχει ταυτίσει με τον Ερμή συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων της δουλειάς. Αν δεν πάρεις 15-20 κιλά, ή αν δε χάσεις τα μαλλιά σου δε φαίνεται η πραγματική σου ηλικία. Κι αυτό συμβαίνει και σε ανθρώπους εκτός του χώρου μας. Προσέχω λοιπόν τι τρώω και γυμνάζομαι αρκετά. Ευτυχώς δεν άσπρισα ακόμα ( γέλια)."

-Πληρώνεστε εσείς οι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις της σειράς;
-"Υπάρχουν κάποια δικαιώματα που τα παίρνουμε ακόμα αλλά μη φανταστείς τίποτα τρελά λεφτά. Ελπιζω να μη σταματήσουν και αυτα."

-Έχει γίνει γνωστό ότι θα συμμετέχεις στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, “Καλές Δουλειές” με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Φαίη Ξυλά. Πες μας δυο λόγια για αυτή σειρά.

-"Είναι μια πολύ ωραία πρόταση αυτή. Δε ξέρω ακόμα σε ποσά επεισόδια θα είμαι γιατί η σειρά τώρα γράφεται. Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα. Ήταν κάτι απρόσμενο. Χτύπησε το τηλέφωνο, μου έκαναν την πρόταση και μετά από λίγες μέρες ξεκίνησα. Μπορώ να σου πω τρεις λόγους για τους οποίους είμαι αισιόδοξος για αυτή τη δουλειά. Πρώτον το σενάριο το γράφει η Ρένα Ρίγγα που είχαμε ξαναδουλέψει μαζί στο "Άκρως Οικογενειακόν" και στο" Πίσω στο σπίτι". Είναι λοιπόν εγγύηση η επιτυχία του. Δεύτερον ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι από τους καλύτερους κωμικούς που έχουμε. Ο άνθρωπος-ορχήστρα. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω πάρα πολύ. Μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους που θαυμάζω και σέβομαι. Τρίτον μας σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ μια σκηνοθέτις έμπειρη που ξέρει τι θέλει. Μου αρέσει πολύ η αισθητική της."

-Τι μπορείς να αποκαλύψεις για το ρόλο σου; Θα έχει κάποιο κοινό στοιχείο με κάποιον από τους προηγούμενούς σου ρόλους;
-"Δεν έχει τίποτα κοινό με ότι έχω κάνει στην τηλεόραση. Υποδύομαι ένα μαφιόζο,έναν άνθρωπο της νύκτας αλλά με μια κωμική νότα. Δεν είναι θρίλερ ή δράμα αλλά κωμωδία. Είναι μια εικόνα που δεν την έχει ο κόσμος για μένα. Ανησυχώ λίγο γι'αυτό. (γέλια) Μου αρέσει πάρα πολύ που κάνω κάτι διαφορετικό γιατί δεν σου κρύβω ότι μετά το "Άκρως" οι περισσότερες προτάσεις που είχα ήταν να κάνω τους γιους και είχα αρνηθεί. Φαντάσου να έπαιζαν 3-4 σειρές σε επανάληψη και να έβλεπες τον Ερμή σε διαφορετικές εκδοχές. Δε νομίζω ότι θα μου έκανε καλό."

-Έχεις και μεγάλη εμπειρία στο χορό και το τραγούδι. Το αποδεικνύεις και μέσα από τις δύο τελευταίες μιούζικαλ-παραστάσεις που συμμετείχες. Πες μας δυο λόγια την φετινή σου εμπειρία στο “Sugar, μερικοί το προτιμούν καυτό”.

-"Το μιούζιακλ είναι ένα είδος που αγαπώ πολύ και έχω συμμετάσχει σε πολλές τέτοιες παραστάσεις. Στο "Sugar" λοιπόν ήταν ο Σταμάτης Φασουλής, ένας άνθρωπος εγγύηση, τον οποίο σέβομαι, εκτιμώ και θαυμάζω. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο έργο. Όταν λέει κάποιος ότι περνάει καλά στη δουλειά του ο κόσμος ίσως το παρεξηγεί αυτό νομίζοντας πως λέγεται για λόγους προώθησης. Εγώ πιστεύω ότι η παράσταση ξεκινά από τα καμαρίνια, δεν γίνεται να πετύχει κάτι αν δεν έχεις επικοινωνία με τους υπόλοιπους συντελεστές. Και δεν εννοώ επικοινωνία ψυχής, όπως έχεις με τους φίλους σου αλλά έτσι κι αλλιώς όταν είσαι σε μια παράσταση υπάρχει μια σύμβαση που σε δένει με τον άλλο, με το που ξεκινάς τις πρόβες σε δένει το έργο. Οπότε αν υπάρχει καλή επικοινωνία και ένας κοινός κώδικας τότε το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πολύ ευχάριστο και περνάς πολύ καλά και πάνω στη σκηνή. Η παράσταση έσκισε, ήμασταν γεμάτοι κάθε μέρα. Ήταν ένα πάρα πολύ ευχάριστο τετράμηνο, μαζί με τις πρόβες."

Θα πάει και για δεύτερη χρονιά η παράσταση;
-"Κοίταξε να δεις, στο Παλλάς επαναλαμβάνονται κάποιες παραγωγές. Υπάρχει πρόθεση να συνεχιστεί αλλά δεν ξέρουμε πότε, δεν έχουμε ενημερωθεί. Το εύχομαι γιατί πέρασα πολύ ωραία. Με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το Γιάννη Ζουγανέλη, τον Θοδωρή Αθερίδη και τα υπόλοιπα παιδιά ήταν μια συνεργασία πολύ όμορφη. Επίσης έχω να σου πω ότι πριν γνωρίσω τη Ζέτα είχα την εντύπωση ότι είναι πολύ κλειστός άνθρωπος. Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ φιλική και έχει και πολύ χιούμορ. Γελάσαμε πολύ."

-Έχεις παίξει στην Επίδαυρο! Οι περισσότεροι ηθοποιοί το επιδιώκουν πως και πως. Περιέγραψέ μου αυτή σου την εμπειρία.
-"Όσο ήμουν στη σχολή ονειρευόμουν να πατήσω το πόδι μου στην Επίδαυρο. Στάθηκα τυχερός γιατί έπαιξα πολλές φορές εκεί. Η πρώτη μάλιστα ήταν το 1998 με τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη και το Εθνικό Θέατρο στους Βατράχους του Αριστοφάνη. Είναι κάτι μαγικό.Δεν εκφράζεται με λέξεις. Όταν βρίσκεσαι στη σκηνή η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα 100. Στην Επίδαυρο φτάνει τα 1000."

-Βγήκε και η ταινία σου μαζί με τον Θανάση Τσαλταμπάση, “Πέμπτη & 12”. Ο κινηματογράφος ωστόσο είναι ένας ανεξερεύνητος χώρος για εσένα ακόμα. Σε ενδιαφέρει; Θα το επιδιώξεις;
-"Έσκισε η ταινία! Θυμάμαι όταν βγήκα από τη σχολή είχα πάει σε μια ακρόαση για μια ταινία του Κούνδουρου. Είχα επιλεγεί αλλά λόγω προβών στο θέατρο δεν μπορούσα να είμαι εκτός Αθηνών για τα γυρίσματα.Το μετάνιωσα. Πάντα είχα στο νου μου το θέατρο. Αργότερα δεν το κυνήγησα. Φέτος με τη ταινία κατάλαβα ότι μου αρέσει πάρα πολύ."

-Υπάρχει κάποια δουλειά που ζήλεψες ή κάποια που να σου πρότειναν και μετ’έπειτα να μετάνιωσες που απέρριψες;
-"Όταν κάποια στιγμή έκανα ένα απολογισμό σκέφτηκα ότι αν έκανα περισσότερη τηλεόραση ένα διάστημα ίσως να μου ήταν πιο εύκολο να βρω κάποιες δουλειές στο θέατρο, γιατί η τηλεόραση έχει πολύ μεγάλη δύναμη και δε μιλάω για το βαθμό αναγνωρισιμότητας, αλλά για τους ανθρώπους της δουλειάς. Αν είχα κάνει περισσότερη τηλεόραση ίσως κάποια πράγματα να μου έρχονταν πιο εύκολα,."

-Με τις πρόβες και τις παραστάσεις σου σε συνδυασμό με τα γυρίσματα αφιερώνεις όσο χρόνο θα ήθελες στην οικογένεια σου;
-"Υπάρχουν περίοδοι που δουλεύω πάρα πολύ οπότε δεν αφιερώνω όσο χρόνο θέλω αλλά όταν υπάρχει μια παύση ή βρω μια ευκαιρία αναπληρώνω. Η ζωή μου, έτσι όπως είναι δομημένη είναι η δουλειά και η οικογένεια, δηλαδή δεν θα βγω εύκολα να πιω έναν καφέ με έναν φίλο, θα προτιμήσω να περάσω περισσότερο χρόνο με την κόρη μου. Αν και μπορώ να σου ομολογήσω ότι τώρα τελευταία που ξεκινάει η εφηβεία δε θέλει και πολλά πολλά, προτιμά να περνάει χρόνο με τις φίλες της. (γέλια) Πάντως είμαι γενικά πολύ σπιτόγατος. Τα clubs δεν είναι πολύ στην καθημερινότητά μου, τα έκανα πιο πολύ όταν ήμουν μικρός και το χόρτασα, είμαι και λίγο αγοραφοβικός..."

-Στο google τα περισσότερα αποτελέσματα έχουν να κάνουν με τη γυναίκα και την κόρη σου, σε ενοχλεί που δεν πρόκειται για τη δουλειά σου;

-"Τέτοια βγαίνουν, αλήθεια; (γέλια) Ίσως επειδή ήταν πρόσφατα. Δε μου κάνει εντύπωση, σαφώς ο κόσμος θέλει να μαθαίνει προσωπικά πράγματα, όσα βέβαια εσύ θες να αφήσεις να φανούν. Σέβομαι που κάποιοι δεν θέλουν να μαθαίνονται προσωπικά τους πράγματα αλλά από την άλλη δε μου κάνει εντύπωση. Κι εγώ θέλω να μαθαίνω κάποια πράγματα για ανθρώπους, έτσι τους γνωρίζεις καλύτερα. Κι αν προσέξεις στο εξωτερικό οι καλλιτέχνες δεν κρύβουν την προσωπική τους ζωή. Υπάρχει βέβαια και το μέρος του Τύπου που μπορεί να σε βάλει κάτω και να καταπατήσει τα πάντα, να σε φέρει σε δύσκολη θέση, κι ίσως υπάρχει αυτός ο φόβος. Εγώ δεν έχω τέτοιο φόβο, είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα πράγματα που έχω κάνει και δε θεωρώ ότι πρέπει να τα κρύψω. Προσωπικά θεωρώ ότι ενδιαφέρει η οικογένειά μου επειδή ο κόσμος έχει στο μυαλό του τον Ερμή, όπως είπες, και δεν περιμένει να έχει τόσο μεγάλο παιδί, οπότε του κάνει εντύπωση. Και μετά με ρώτησαν πως γνώρισα τη γυναίκα μου κλπ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πως όταν γεννήθηκε η μικρή δεν πίστευε κανείς πως ήμουν 28 χρονών. Πάντα έδειχνα μικρότερος."

-Ποιος ρόλος είναι πιο δύσκολος, του συζύγου ή του πατέρα;
-"Κάθε ρόλος έχει τη δυσκολία του. Ο ρόλος του πατέρα είναι δύσκολος γιατί δεν υπάρχει κανένα εγχειρίδιο που να σου μαθαίνει τι να κάνεις. Ξεκινάς με το ένστικτο, μετά βάζεις λογική, μετά βλέπεις ότι ο δρόμος που ακολουθείς δεν είναι και πολύ σωστός και αφήνεις να σε οδηγήσει λίγο το παιδί. Είναι μια καθημερινή μάχη το πως να μεγαλώνεις ένα παιδί κι όποιος δεν έχει κάνει παιδιά δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι. Μαθαίνεις πολλά και παλεύεις με το DNA σου. Πράγματα που δεν σου άρεσαν εσένα προσπαθείς να μη τα κάνεις στο παιδί σου και παράλληλα να μη φτάσεις στο άλλο άκρο. Από την άλλη ο σύζυγος είναι μια άλλη μάχη που δίνεις καθημερινά για να μπορέσεις να είσαι σε μια σχέση που να ανανεώνεται και να πατάει κάθε φορά σε διαφορετικά δεδομένα. Νομίζω ότι είναι εξίσου δύσκολα, απλά η ανατροφή ενός παιδιού έχει περισσότερη ευθύνη, δε μπορείς να κάνεις πίσω. Ενώ όταν είσαι σε μία σχέση όταν κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα τέλμα λες "Οκ, μπορώ να φύγω". Δε μπορείς όμως να γυρίσεις την πλάτη σου σε ένα παιδί, είσαι υπεύθυνος γι'αυτό, έτσι τουλάχιστον θεωρώ εγώ. Αλλά είναι πολύ ευχάριστο να μεγαλώνεις ένα παιδί. Εισπράττεις τόση αγάπη... Η αγκαλιά της κόρης μου δε μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη ευτυχία Μπορεί στο θέατρο να εισπράττω ευτυχισμένες στιγμές αλλά μια ζεστή αγκαλιά της κόρης μου και η σχέση που έχουμε δε νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με κάτι άλλο."

-Η κόρη σου, η Μαρίνα, νιώθει περήφανη που βλέπει το μπαμπά της στην τηλεόραση;
-"Νομίζω δεν το έχω ξαναπεί αυτό, αλλά η μικρή δεν έχει δει το "Άκρως Οικογενειακόν", ποτέ, από επιλογή. Και μάλιστα, μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί όταν άρχισε να βλέπει τηλεόραση της έδειχνα τη σειρά και παρατηρούσα ότι μετά από 5-10 λεπτά το άλλαζε. Μετά όταν πήγαινα στο σχολείο και έβλεπα ότι οι συμμαθητές της με φώναζαν Ερμή έβλεπα πως δεν της άρεσε. Μετά από χρόνια κατάλαβα ότι δεν της άρεσε που σε αυτή τη σειρά έκανα το παιδί. Δεν μπορώ να το καταλάβω, δε μου το έχει εξηγήσει, είναι δική μου εντύπωση, αλλά έχω κάνει πολλές απόπειρες να τη βάλω να δει τη σειρά και αυτή αρνείται. Δηλαδή το έχουν δει όλοι εκτός από τη Μαρίνα. (γέλια) Δε μπορεί να μου το εξηγήσει, την έχω ρωτήσει και μου λέει ότι της αρέσει η σειρά αλλά δεν κάθεται να τη δει. Το "Πίσω στο σπίτι" το έβλεπε, εκεί ήμουν μπαμπάς."

-Σε ενοχλεί που σου λένε ότι μοιάζεις με αδερφός της Μαρίνας κι όχι με πατέρας της;
-"Εντάξει, αυτό νομίζω ότι το λένε χαριτωμένα. Και πάλι επανερχόμαστε στο θέμα της ηλικίας μου. Είναι κολακευτικό και δε με ενοχλεί. Εδώ οι γυναίκες κάνουν τα πάντα για δείχνουν νεώτερες! Θα έρχονται και θα με ρωτάνε μυστικά και θα λέω τον ύπνο και τη σωστή διατροφή. (γέλια) Ίσως πρέπει να κάνω καμία διαφήμιση κρέμας, μπορεί μετά τη συνέντευξη να μου γίνει καμία πρόταση. (γέλια)"

-Θεωρείς τον εαυτό σου καλό πατέρα;
-"Δύσκολη ερώτηση... Υπάρχουν στιγμές που λέω "Ωραία, τα πάμε καλά"! Κάποιες άλλες στιγμές λέω "Αυτό δεν το χειρίστηκα σωστά"! Σίγουρα όμως ξέρω να ζητάω συγγνώμη. Μεγαλώνω τη Μαρίνα με την ιδέα ότι δεν είμαι εγώ η εξουσία και εκείνη ένας άνθρωπος που πρέπει να ακολουθήσει εντολές. Της δίνω το δικαίωμα να με κρίνει, της παραδέχομαι ότι δεν ξέρω κάποια πράγματα κι ότι δεν έχω χειριστεί καλά κάποιες καταστάσεις, τη σέβομαι γιατί θέλω να με σέβεται. Φίλοι όμως δεν είμαστε, δε νομίζω πως υπάρχει φιλία μεταξύ γονιού και παιδιού. Είμαστε, όμως, σαφώς σε μία σχέση που μεγαλώνουμε μαζί, όπως κάνει λάθη αυτή έτσι κάνω κι εγώ, όταν κάνει κάτι καλό την επιβραβεύω. Μπαίνει στην εφηβεία σιγά σιγά... Πιστεύω ότι θα περάσει την αμφισβήτηση, θα επαναστατήσει με το δικό της τρόπο αλλά θέλω να είμαι σίγουρος πως θα ξέρει ότι είμαι δίπλα της και την αγαπώ."

-Πως θα νιώσεις σαν πατέρας, όταν η Μαρίνα σε λίγο καιρό, μιας και μπαίνει στην εφηβεία θα αρχίσει να ψάχνει το σύντροφό της; Έχεις έτοιμο το δίκαννο;
-"Έχω ανησυχία αλλά αυτό που πρέπει να προσέξω είναι με τι παρέες θα μπλέξει, να ξέρουμε πάντα τους φίλους της και τους γονείς τους... Νομίζω ότι γενικά θα προσπαθήσω να το χειριστώ με ψυχραιμία! (γέλια) Αστειεύομαι... Δεν απέχω από αυτό που σκέφτεται οποιοσδήποτε γονιός ότι θέλω ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα της να την αγαπά και να την σέβεται. Για εμένα η αγάπη, ο σεβασμός και ο θαυμασμός είναι πολύ σημαντικά. Και αυτά είναι τα τρία συστατικά της δικής μου σχέσης! Στη Μαρίνα δε θα πω τι να κάνει αλλά θα προσπαθήσω να τη συμβουλέψω, όπως κάνω και τώρα, να κάνει πράγματα που την κάνουν ευτυχισμένη. Να ξέρει βέβαια ότι η ζωή δεν είναι μόνο να περνάμε καλά αλλά πρέπει με τον άνθρωπο που θα διαλέξεις να έχεις δίπλα σου να υπάρχει συνεννόηση και επικοινωνία. Διαφορετικά γιατί να είσαι με κάποιον; Το ίδιο γίνεται και με τους φίλους!"

-Δεύτερο παιδί υπάρχει στα σχέδια;
-"Δε νομίζω, αυτά τα κάνεις μαζί... Δεν τα πιστεύω αυτά που λένε ότι ένα παιδί ίσον κανένα ή να κάνεις το δεύτερο παιδί για το πρώτο παιδί. Αυτές είναι απόψεις που εγώ δεν τις συμμερίζομαι! Είμαστε και οι δύο πολύ καλυμμένοι με τη Μαρίνα"

-Είχες πει πως η Μαρίνα έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να ασχοληθεί με το χώρο της μουσικής.
-"Η μικρή έχει μια έφεση στη μουσική, στο τραγούδι, τώρα τελευταία συνθέτει κιόλας, κάθεται και φτιάχνει δικά της τραγουδάκια. Αγαπάει πολύ το θέατρο, κινείται δηλαδή στους δικούς μας χώρους και ασχολείται πολλές ώρες με αυτά. Αλλά δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Αν σκεφτώ και τον εαυτό μου, μικρός ήθελα να γίνω δικηγόρος, βέβαια αν το σκεφτείς δεν έχει και μεγάλη διαφορά κι η δικηγορεία ένα show είναι... Για αυτό και βλέπω πολλές σειρές με δικηγόρους."

-Θα την πήγαινες σε κάποια οντισιόν για ένα από τα μιούζικαλ που ανεβαίνουν και έχουν ρόλους παιδιών;
-"Δεν θα την πήγαινα σε καμία οντισιόν γιατί δεν πιστεύω ότι πρέπει αυτές οι ηλικίες να εκτίθενται τόσο πολύ σε αυτό το χώρο. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και μπορεί να ταλαιπωρήσει ένα παιδί ειδικά αν είναι ευαίσθητο.Τα παιδιά εντυπωσιάζονται γιατί βλέπουν μόνο το αποτέλεσμα. Έχει όμως τραγουδήσει σε cd για μια παράσταση της Μελίνας στο Εθνικό Θέατρο και πρόσφατα συμμετείχε και σε ένα χριστουγεννιάτικο cd του Αντώνη Λουδάρου."

-Της αρέσει της Μαρίνας να μιλάς για εκείνη στις συνεντεύξεις σου;
-"Η Μαρίνα δε δίνει καμία σημασία και είναι πολύ υγιές αυτό και μ'αρέσει το ότι δεν ασχολείται καθόλου με αυτό. Θα με ανησυχούσε αν ασχολιόταν. Αυτό που την ανησυχεί είναι να έχει φίλους, να περνά καλά στο σχολείο, να ασχολείται με πράγματα της ηλικίας της και το θεωρώ πάρα πολύ σωστό αυτό."

-Πέρα από τις "Καλές Δουλειές" του ΑΝΤ1 σχεδιάζεις τίποτα άλλο είτε τηλεοπτικά είτε θεατρικά;
-"Αυτή τη στιγμή συζητάω για μια καινούργια θεατρική συνεργασία. Όμως είναι ακόμα νωρίς να μιλήσω γι'αυτό. Οπότε μένουμε στις "Καλές δουλειές", σ'αυτή την πολύ όμορφη συνεργασία. Εύχομαι να αγαπηθεί από τον κόσμο όπως την αγαπάμε εμείς. Πρέπει να γίνονται ελληνικές σειρές για να δουλεύουν οι Έλληνες ηθοποιοί."

Ευχαριστώ πολύ τον Χρήστο Σπανό για αυτή τη συνέντευξη!

Λευτέρης Προβιάς
Keywords
tvnea, ζετα μακρυπουλια, ευχαριστώ πολύ, ΑΝΤ1, ειλικρίνεια, οφείλεται, Χριστούγεννα, dna, νέα, δραμα, sugar, θεατρο, αθηνα, πιω, google, θες, υγιές, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.google.gr, Καλή Χρονιά, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, αποτελεσματα, φετος τα χριστουγεννα, ζουγανελη, βγαινουν, αδρεναλινη, γυναικα, διατροφη, δουλεια, εθνικο θεατρο, ηθοποιοι, θεμα, θριλερ, καθημερινη, μουσικη, πως λεγεται, σωστη διατροφη, τηλεοραση, τηλεφωνο, φιλια, ψεμα, dna, αγαπη, αγκαλια, αισθητικη, ανθρωπος, απλα, βραδια, γινει, γινεται, γινονται, γινεσαι, γονεις, γυρισματα, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δικη, δρομος, ευχαριστο, εγγυηση, εγχειριδιο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ευτυχια, ειλικρίνεια, υπαρχει, ελληνικες σειρες, ενστικτο, επικοινωνια, επιτυχια, επιθυμια, ερμης, ερχονται, ετοιμο, ευθυνη, ζεστη, ζετα, ζωη, ζωη μου, ιδεα, ιδιο, ειδος, ηλικια, ηρθες, υπνο, θες, διαφημιση, εικονα, κιλα, κωμωδια, λαθη, λεφτα, λειψει, λογια, μαλλια, μηνες, μιουζικαλ, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξυλα, παντα, οικογενεια, ομορφη, οντισιον, ουσιαστικα, ουσια, οφείλεται, παιδι, παιδια, παλλας, παμε, πιο πολυ, πιω, πρωταγωνιστες, ρολο, σεβασμος, σειρες, σεναριο, σιγουρα, σιγουρος, συντομα, σειρα, σπιτια, συχνοτητα, σχολειο, τρια, τρελα, φαιη ξυλα, φαινονται, φυσικα, φτανει, φοβος, φορα, χιουμορ, χρηστος, ωρες, δικαιωμα, δικαιωματα, δουλειες, επεισοδια, εθνικο, φιλοι, ηταν ψεμα, κινηματογραφος, καρδια, λεξεις, μεινει, νιωθεις, ορχηστρα, σκηνη, σωστο, σωστος, τηλεορασεις, τυχερος, θελω να, υγιές, ωραιο, ξεχνας
Τυχαία Θέματα