Απόλυτη 'κάλυψη' στην ΕΡΤ για την επίσκεψη Μέρκελ

22:46 9/10/2012 - Πηγή: TVNea
'ΟΛΑ ΚΑΛΑ'.Αυτή την εικόνα 'μοίρασαν' τα ελληνικά ΜΜΕ για την επίσκεψη Μέρκελ, τόσο σε πολιτικό επίπεδο,όσο και σε εκείνο της τηλεοπτικής κάλυψης.'Η εμπειρία Λιάτσου' μίλησε, τεχνική αρτιότητα, σεβασμός στα υπόλοιπα κανάλια' κτλ είναι κάποια απ'τα κοπλιμέντα που εισέπραξε η νέα διοίκηση της ΕΡΤ.
Αριστα
10 λοιπόν?Κατ' αρχάς,ξεκινώντας απ'το τέλος,τα ιδιωτικά κανάλια υποχρεώθηκαν να μην έχουν εικόνα!Θα ήταν-επιεικώς-απαράδεκτο να 'κρατούσε' το μονοπώλιο η ΕΡΤ σε μια τόσο σημαντική πολιτική στιγμή,όταν δίνει πλάνα ακόμα και στο Euro.
Επιπρόσθετα,η 'αφηρημάδα' του δυναμικού να αφιερώσει-ουσιαστικό- χρόνο στις ογκώδεις διαδηλώσεις,αλλά και την βιαιότητα των αστυνομικών προς δεκάδες διαδηλωτές (στην οποία αναφέρθηκαν τα ξένα ΜΜΕ),μάλλον 'κόβει' μοναδούλες απ'το άριστο γραπτό της ΕΡΤ.
Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έμεινε παγερά αδιάφορη,έως και αηδιασμένη από την 'πολιτική φιλοξενεία' των Παπούλια-Σαμαρά στην Καγκελάριο,γεγονός που επισημάνθηκε μόνο από τους ιδιωτικούς σταθμούς.Η ΕΡΤ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να πιάσει το σφυγμό,όχι να καλύπτει ένα-σημαντικό κατά τα άλλα-γεγονός ωσάν την υποδοχή πρωταθλητών Ευρώπης.
Οσο για τα εύσημα περί 'πολύωρης μετάδοσης'?Ειδαμε τις Μελέτη-Μενεγάκη να αφιερώνουν χρόνο για την επίσκεψη Μέρκελ.Ενα ενημερωτικό κανάλι,που έτσι κι αλλιώς έχει 8 ώρες ζωντανού ειδησεογραφικού προγράμματος μέχρι τις 16.00,θα κάλυπτε κάτι άλλο?Το μοναδικό,αληθινό 'μπράβο' αξίζει στους τεχνικούς της Ραδιοτηλεόρασης για την κοπιαστική δουλειά...
DARWINhttp://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα