Άρης Σερβετάλης: «Μετά το "Είσαι το ταίρι μου" έπιασα δουλειά ως μαραγκός»

12:47 12/10/2011 - Πηγή: TVNea
Σε συνέντευξη του στη Real Life, o Άρης Σερβετάλης μίλησε για την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μέσα από την τηλεόραση, για την αποχή του από αυτή αλλά και για τη ματαιοδοξία του. Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε γιατί εξαφανίστηκε από το χώρο της showbiz μετά την επιτυχία που γνώρισε μέσα από την τηλεόραση, δήλωσε: «Η μετα-"Είσαι το ταίρι μου" εποχή ήταν για μένα εποχή ανασυγκρότησης,
επειδή τότε είχα ξεφύγει για τα δεδομένα μου: Δούλευα δεκαοχτώ ώρες την ημέρα, χωρίς να ξέρω τον λόγο, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την ξαφνική αναγνωρισιμότητα, ούτε είχα την πρόθεση να την εξαργυρώσω στο εμπορικό θέατρο. (…) Έπιασα δουλειά ως μαραγκός σε μια μάντρα συντήρησης σκαφών κι επέστρεψα στον χώρο, εκεί απ’ όπου ξεκίνησα, τις ομάδες χορού, όταν συνάντησα ανθρώπους με κοινό κώδικα επικοινωνίας».

Όσον αφορά στην τηλεόραση και την επιστροφή του στη μικρή οθόνη, ο Άρης Σερβετάλης αποκάλυψε: «Είναι ένα πολύ ωραίο μέσο, με τεράστια δύναμη, στα χέρια πολλών ανίκανων. Αν αισθανθώ πως κάποτε θα ξαναμπεί σε δημιουργική φάση, πολύ ευχαρίστως θα το ξανακάνω».

Όταν ο ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τον εαυτό του είπε χαρακτηριστικά: «Συναναστρέφομαι συγκεκριμένους ανθρώπους. Μ’ αρέσουν οι ειλικρινείς, όχι οι σοβαροφανείς, όσοι προβληματίζονται για το μέσα και το γύρω τους, είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ μαζί τους. Η ματαιοδοξία είναι αναπόσπαστο στοιχείο του "εγώ", ανεξαρτήτως επαγγέλματος. Σαφώς και θέλω το κοινό να επικοινωνεί μαζί μου, αλλά "κοινωνία" δεν σημαίνει απαραίτητα κι "αποδοχή"».


Keywords
Αναζητήσεις
εισαι το ταιρι μου backstage
Τυχαία Θέματα