Αθηνά Οικονομάκου:Πώς τελειώνει η «Ζωή της άλλης»;

15:06 22/7/2011 - Πηγή: TVNea
Ποια πρόσωπα θα εκμεταλλευτεί η Ξένια (Αθηνά Οικονομάκου) τη νέα σεζόν στη «Ζωή της άλλης»; Ποιους θα βλάψει και πώς θα τελειώσει τελικά η πετυχημένη καθημερινή σειρά του ΜEGA, τον Δεκέμβριο του 2011;
Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στο «Dailyfix Web» της επίσημης ιστοσελίδας του MEGA και ήταν πέρα για πέρα αποκαλυπτική σε ό,τι αφορά στο μέλλον της δημοφιλούς ηρωίδας που υποδύεται.
«Η Ξένια αντιλαμβάνεται στην πορεία ότι μπορεί να έχει συγγενική σχέση με τον Πέτρο (Νίκος Δαδινόπουλος) που σημαίνει ότι θα τον εκμεταλλευτεί κι αυτόν και θα τον ρίξει στο φιλότιμο ότι την άφησε στο Ίδρυμα, όπως είχε κάνει στις αρχές των επεισοδίων και με την Κάτια. Θα κάνει τα πάντα για να αποδειχθεί ότι είναι μπαμπάς της» ομολογεί η νεαρή πρωταγωνίστρια.«Τη νέα σεζόν θα κάνει πολύ κακό στον κόσμο τον αθώο. Θα γνωρίσει νέους άνδρες, θα την ερωτευτούν, θα τους εκμεταλλευτεί και θα φτάσουμε σ’ ένα τέλος πολύ απρόσμενο για το κοινό» συμπληρώνει και εξηγεί: «Έχει φτάσει στο αποκορύφωμα των πράξεων της, δεν σώζεται, οπότε θα κάνει τα πάντα, για να γλυτώσει την τιμωρία...».Στην ίδια συνέντευξη αναφέρει ότι η αγαπημένη της σκηνή στη σειρά ήταν το γύρισμα με τη δολοφονία του Στέφανου (Αλέξανδρος Μπουρδούμης). «Ήταν νυχτερινό γύρισμα στη Βάρκιζα. Ήταν μια σκηνή πέντε σελίδων κι έπρεπε να τη λέμε με τον Αλέξανδρο δεκάδες φορές, για να βγουν όλα τα πλάνα. Ήταν ξημερώματα σχεδόν, ήμασταν και οι δύο κουρασμένοι, είχε μεγάλη ένταση λοιπόν. Ήταν πραγματικά δυνατή σκηνή, τη θυμάμαι χαρακτηριστικά».


ΠΗΓΗ: Yupi
Keywords
Τυχαία Θέματα