Χτυπάνε τον Λάκη για το απόσπασμα

18:10 8/5/2011 - Πηγή: TVNea
ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΔΟΛΣφοδρή επίθεση εξαπολύει ΤΟ ΒΗΜΑ του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη κατά του Λάκη Λαζόπουλου. Η εφημερίδα υποστηρίζει σε άρθρο της πως «ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου φέρεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον  τρόπο με τον  οποίο προβλήθηκαν και ερμηνεύτηκαν παλαιότερες και ήδη γνωστές δηλώσεις του κ. Ντομινίκ  Στρος-Καν». Θυμίζουμε πως ο
Λάκης Λαζόπουλος είχε παρουσιάσει μέσα από την εκπομπή του ΚΟΜΜΕΝΟ (!) απόσπασμα  από τη σατιρική του εκπομπή.
Στο άρθρο του Παύλου Παπαδόπουλο μεταφέρουν ...
την ενόχληση του ΠΑ.ΣΟ.Κ για την «ευκαιριακή συμμαχία της αξιωματικής αντιπολίτευσης του καλλιτέχνη…» και την «εμφύτευση στη συνείδηση της κοινής γνώμης περί μυστικών διαπραγματεύσεων του κ. Παπανδρέου με  το ΔΝΤ», καθώς «αφενός μεν το «Αλ Τσαντίρι νιουζ» απολαμβάνει υψηλή θεαματικότητα και αφετέρου  δε γιατί ο κ. Λαζόπουλος έχει κατορθώσει να επιβληθεί ως κριτής των πάντων, του οποίου οι παρεμβάσεις προκαλούν περισσότερες συζητήσεις,  αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις από εκείνες της  πλειονότητας των πολιτικών».
Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει το γεγονός ότι η εφημερίδα ξεχνά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού που ανέφερε πως δεν συντρέχουν λόγοι προσφυγής της Ελλάδος στον μηχανισμό στήριξης στις αρχές του Φεβρουαρίου 2010, όπως και το γεγονός ότι το απόσπασμα κόπηκε… από την συνέντευξη του Στρος-Καν. Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται ενδιαφέρουσα. Εκτός από τον ΔΟΛ και το ΕΘΝΟΣ εξαπέλυσε έμμεση επίθεση στον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος είχε προσφέρει πλήρη κάλυψη στον τότε πρωθυπουργό της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή, όταν στην εκπομπή για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου είχε δηλώσει ζωντανά: «Μια ηθική μυγοσκοτώστρα δεν μπορεί να χτυπήσει 100 διεφθαρμένες μύγες».  
Keywords
Τυχαία Θέματα