Δαίμονες : Σπάνε όλα τα κοντέρ! Ένα μήνας πρωτιάς στις διαδυκτιακές πωλήσεις εισιτηρίων!

08:45 5/4/2013 - Πηγή: TVNea
Η ροκ όπερα "Δαίμονες" σπάει όλα τα κοντέρ και δικαιώνει τους συντελεστές! Σε περίοδο τεράστιας κρίσης η Ελληνική Θεαμάτων πήρε την απόφαση να στηρίξει μια σπουδαία παραγωγή και τελικά επιβραβεύθηκε. Για το εξαιρετικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα ήδη έχουμε αναφερθεί πολλάκις.
Άλλωστε, όσοι την είδαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια, τόσο επισήμως σε προαναφερθείσες κριτικές, όσο ανωνύμως κυρίως αναγνώστες στο athinorama.
Αυτό που όμως εντυπωσιάζει είναι ότι η παράσταση συνεχίζει επί ένα μήνα να βρίσκεται στη πρώτη θέση των διαδυκτιακών πωλήσεων
και όχι μόνο. Είχατε ενημερωθεί ένα μήνα πριν από το TvNea και συγκεκριμένα εδώ: A.Βίσση: Πρώτοι σε πωλήσεις οι "Δαίμονες".. τη μεγάλη προπώληση που σημείωνε η ροκ όπερα. Ένα μήνα μετά εξακολουθεί να βρίσκεται στη πρώτη θέση! Μέσα σε αυτό το διάστημα οι θέσεις 2-5 εναλλάσσονται όπως είναι φυσικό. Η πρωτιά όμως παραμένει η ίδια!
Ενδεικτική χθεσινή αναφορά:
Τοp σε Πωλήσεις / tickethour
ΔαίμονεςΤα Παιδιά θα ‘ρθουνε στις Οχτώ…Ντέιβιντ Μάμετ «Ολεάννα»Οι περιπέτειες του Μάικ (Μεσημεριανές παραστάσεις)Αντρες έτοιμοι για όλα _tyler durden
Keywords
Τυχαία Θέματα