Δείτε πότε κάνουν πρεμιέρα όλες οι εκπομπές του Alpha!

17:00 3/9/2013 - Πηγή: TVNea
Δυναμικό ξεκίνημα για τον Alpha που ετοιμάζει πρεμιέρα για το πρόγραμμά του, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Η Ελένη Μενεγάκη θα μας καλησπερίσει πρώτη ( εκτός απροόπτου φυσικά,καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν όλα είναι έτοιμα κι αν θα αλλάξει κάτι στη σύσταση του πάνελ της εκπομπής της).

Ακολουθεί η ομάδα του «Δέστε τους» και στη συνέχεια, μέσα στην εβδομάδα, κάνουν πρεμιέρα ηΒίκυ Χατζηβασιλείου
με το «Πάμε Πακέτο», ο Αντώνης Σρόιτερ με την «Αυτοψία» ( έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα), ο Νίκος Μάνεσης με το «60’ Ελλάδα» και το Σαββατοκύριακο το ανανεωμένο ( με την έλευση της Κατερίνας Καραβάτου) «Μες την Καλή Χαρά» ( με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Παύλο Σταματόπουλο ενώ αναζητείται ένας ακόμη άντρας για τον καναπέ). Ακολουθεί η Αννίτα Πάνια με το«Αννίτα SOS»

Όσον αφορά στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ελληνοφρένεια» όλα δείχνουν ότι θα γίνει την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου καθώς ο Λάκης Λαζόπουλος και το Τσαντίρι του θα ξεκινήσουν το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.
Για τον Οκτώβριο, έχουν προγραμματιστεί οι πρεμιέρες της Αγγελικής Νικολούλη με την εκπομπή«φως στο Τούνελ», η νέα εκπομπή έρευνας της Σοφίας Παπαιωάννου αλλά και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας»
Η νέα δικαστική σειρά αυτοτελών επεισοδίων του Λάκη Λαζόπουλου «Δια ταύτα» θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ενώ το πρώτο επεισόδιο από το σίριαλ του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα προβληθεί τέλη Οκτωβρίου

tvshow.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα