Δείτε τη Νανά Καραγιάννη να πρωταγωνιστεί σε video clip της Άννας Βίσση!

17:00 31/8/2013 - Πηγή: TVNea
Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και τα τηλεοπτικά πλατώ να τα βλέπει μόνο μέσα από την τηλεόρασή της, η Νανά Καραγιάννη παραμένει, ωστόσο, μία από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές παρουσίες. Η σκληρή μάχη που δίνει με τη νευρική ανορεξία συνεχίζεται και η ίδια καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να υπερβεί το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Την
"χρυσή" εποχή της ελληνικής showbiz και της τηλεόρασης, η Νανά Καραγιάννη όχι μόνο κατείχε θέσεις στα πλατώ και τα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά πρωταγωνιστούσε και σε video clip κορυφαίων και καταξιωμένων καλλιτεχνών! Ένα εξ αυτών των παραδειγμάτων ήταν η συμμετοχή της στο clip του αγαπημένου κομματιού "Να 'σαι καλά" της Άννας Βίσση, το οποίο κυκλοφόρησε στον δίσκο "Τραύμα" το 1997! Η σκηνοθεσία ανήκει στο Βαγγέλη Καλαϊτζή, τους στίχους έγραψε η Ναταλία Γερμανού, ενώ τη μουσική ο Νίκος Καρβέλας.

Στο εν λόγω clip, η γνωστή πανελίστρια είναι σχεδόν αγνώριστη, καθώς φορά μαύρη καρέ περούκα, που σε τίποτα δε θυμίζει το ξανθό μαλλί που διατηρεί σήμερα και με το οποίο την ταυτίσαμε στα τηλεοπτικά πλατώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ CLIP, ΕΔΩ:
Keywords
Αναζητήσεις
να σαι καλα βισση πρωταγωνιστή, νικη καρτσωνα
Τυχαία Θέματα